Jakie ubezpieczenie kupić jak wynajmuje od kogoś mieszkanie? Chodzi mi o np zalanie mieszkania, uszkodzenie czegoś. Oc w życiu prywatnym? #ubezpieczenia
@nors: dokładnie tak. OC w życiu prywatnym. Możesz też pomyśleć o ubezpieczeniu twoich ruchomości, od ognia (też zalania i innych zdarzeń losowych) i ewentualnie od kradzieży. Pamiętaj, że nawet jeśli właściciel jest ubezpieczony od ognia i kradzieży to jego polisa chroni tylko jego własność. Twoje graty musisz sam sobie ubezpieczyć
@nors: polecam Ci ubezpieczenie OC najemcy mieszkania, o którym możesz poczytać na stronie https://iexpert.pl/najemcy/ubezpieczenie-oc-najemcy-mieszkania/ ;) Otrzymasz świadczenie, gdy dojdzie do uszkodzeń wyposażenia mieszkania oraz elementów stałych (np. parkietu). Chroni Cię także w przypadku szkód poza domem. Na stronie, którą Ci podałem zapoznasz się z zakresem umowy, obliczysz koszt składki i zawrzesz umowę.
#rozdajo #wykop #glupiewykopowezabawy #heheszki Uwaga potężne rozdajo! Nie biorą udziału zielonki i moja czarna lista. Do rozdania pyszny karton czypsów. Wysyłka na twój koszt. Zaplusuj wpis i napisz komentarz: Trump mój prezydent! Nie czekaj zaplusuj już dziś! KLIK
pozdrawiam
mój kanał na YT: ubezpieczenia to nudy