Aktywne Wpisy
RedBulik +156
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
CrokusYounghand +1225
Mordo, jakie promowanie lewactwa, mordo? To taka zabawa, mordo. Taka konwencja. Rużne są, mordo. To tylko tak dla funu, mordo. Jaka dewiacja, mordo? Przecież rurzni ludzie tam byli, mordo. Słuchaj, mordo: tu o sport chodzi, mordo. Musisz to zrozumieć, mordo.
#paryz2024
#paryz2024
1,5 roku temu rozstałem się z dziewczyną, przez ten czas miałem kilka romansów, jednak laski chciały coś więcej, ja nie, dlatego postanowiłem spróbować sytuacji, w której płacę, wymagam i do widzenia. Poczytałem znane forum garsoniera i jak się okazało nie jest tak łatwo, panie lekkich obyczajów doją facetów, jak mogą. Nieprawdziwe zdjęcia, inny serwis, fochy, odbieranie telefonów, itp. Po głębszym researchu wybrałem kilka kandydatek i postanowiłem je przetestować. Wyglądam poprawnie, ale do chada daleko, za to umiejętności interpersonalne 9/10. Myślałem, że to tutaj nic nie da, ale się myliłem. U większości kobiet zostawałem znacznie dłużej niż miałem i wydaje mi się, że miałem lepszy serwis, w porównaniu do tego, co wyczytałem w recenzjach na garsonierze. Dzisiejszy upał i skąpe stroje pań spowodowały, że ciśnienie podskoczyło mocno, postanowiłem skorzystać z serwisu profesjonalistki pierwszy raz w tym roku. Zadzwoniłem do fajnej laski, u której byłem raz i to prawie rok temu, akurat miała czas. Poznała mnie, nawet jakby się ucieszyła, gdy wszedłem. 200 zł za pół godziny, taki upał, starczy. Spędziłem z nią godzinę, po seksie chwilę gadamy, a tu domofon. Zamówiła jedzenie przed moim przyjściem, pizza i spaghetti. Zjedliśmy na pół. xd Rozwaliło mnie to, miałem wtopy w divowaniu, zwijałem się szybko, ale jak laska coś sobą prezentuje, to tak z nią zagadam, że nie dość, że daje z siebie więcej, to jeszcze nie patrzy na zegarek, ale dzisiaj pani prostytutka postawiła mi obiad, tego bym nigdy nie wymyślił. Standardem, jak widzę na garso, jest raczej wywalanie przed czasem. Mieliście tak niestandardowe sytuacje?
#divyzwykopem #seks #logikarozowychpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fe59c7bc52ede86857aadb
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora
sądzę żę jak qrwę traktujesz jak człowieka - może ci ona być poniekąd wdzięczna... ogólnie to te panie faceci traktują jak szmaty, jak mięso do wyruchania XD
@AnonimoweMirkoWyznania: Przyznaj się, że to przylazł ten następny, a ty dorobiłeś te historie żeby poczuć się lepiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze jak - przez x lat divingu nie raz i nie dwa przytrafiło się, że diva poczęstowała obiadem czy kolacją, a była taka, która nawet dla mnie specjalnie ugotowała ʕ•ᴥ•ʔ.
Oprócz tego u wielu div drinki, blanty, czy zostawanie na dłużej niż planowałem to też wiele razy, prywatne numery czy wyjścia - ogólnie rzecz biorąc all inclusive (⌐ ͡
@TestoDepot: o #!$%@?, jak wam faktycznie prostytutki gotowały to naprawdę musicie być osobowościowo spoko XD
Czasem słyszałem to od niektórych div, zwłaszcza jak dowiadywały się, że od 18 roku życia latam na dziewczynki (niby zdziwione, że przystojny, a mówi, że musi korzystać z usług), ale ja tak nie uważam (gdyby nie divy byłbym prawik po dziś dzień) i zawsze uznawałem to za marketing.
Mogło tak być. Ona w ogóle dość mocno się przede mną otworzyła. Czasem było widać, że chciała mi się wygadać z czegoś co ją gniecie, a jak sama stwierdziła - po prostu nie miała komu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Imo to określenie bardziej pasuje w sytuacji, w której relacja ma jakieś zabarwienie matrymonialne jednak i w której chłop na coś liczy. Ja tą dive zwyczajnie polubiłem, tak po prostu, jak koleżankę. Aktualnie nie widziałem jej kawał czasu, a ona co jakiś czas i tak sama do mnie zadzwoni/napisze, tak po prostu pogadać jak
Wybierz jedno
1) często mają dziecko
2) czasami mają faceta, który albo o ich profesji wie albo nie
3) jeśli go nie mają to zdecydowanie są zainteresowane, żeby jakiegoś fajnego kiedyś poznać
4) często gdy to się spełni przerywają "karierę", a kiedy się to posypie wracają znowu do zawodu
5) zdecydowanie zdarzają im się romanse z klientami, tak jak w każdym