Aktywne Wpisy

wyenyawa +106
A przed wyborami zrobimy marsz dla idiotów, żeby myśleli że my inni.
#neuropa #tusk #tklive #ekipatuska #lewica #bekazlewactwa
#neuropa #tusk #tklive #ekipatuska #lewica #bekazlewactwa

Sempre +43
Panie i Panowie, odkryłem coś fajnego, a mianowicie: przeglądam sobie TikToka (tak, lubię przeglądać tiktoka i #!$%@? Wam do tego) i natknąłem się na shota, gdzie #danielmagical wspominał coś o Nikicie i jej koleżance Oli ze śląska, moja intuicja już dawno podpowiadała mi, że skądś kojarzę tę Nikitę, byłem wręcz przekonany, ale pewnie się zastanawiacie o co chodzi? A no chodzi o to, że kiedyś miałem parę na tinderze z tą Olą,

Pierwotna koncepcja nowego stadionu zakładała pojemność 22k ludzi z możliwością rozbudowy do 30k. Prezes Wisły w owym czasie informował publicznie, że zrobi wszystko, żeby stadion miał pojemność 30k.
Stadion nie jest w 100% robotą urzędasów, bo podczas przebudowy istniały różne grupy operacyjne, w których przedstawicieli mieli miasto, klub i architekt.
#wislakrakow
no skonfrontuj z przeświadczeniem na tym tagu, że nikt nie chciał stadionu na 30tys, że wszyscy niewinni, tylko im wmusili stadion na 30tys. Stowarzyszenie kibiców też było na tak, wszyscy byli na tak, a teraz szukanie winnych gdzie indziej... hipokryzja
@GrubyChudini: tak samo stowarzyszenie "kibiców" i nie mydl oczu euro, bo stadion miał spełniać wymogi europejskie, żeby grali w pucharach przede wszystkim. A euro miało być dodatkowym argumentem na tak duży stadion...
trzeba było wtedy protestować, a nie teraz harmider urządzać