@uriel_ck: oczywiście że można tylko że w mieście nie trzeba mieć samochodu i jechać nim wszędzie kilometry, wybór knajp i rozrywek just dużo wyższy a poza tym to o czym mówisz to jest bardziej podmiejskie osiedle niż wieś
@uriel_ck: oczywiście że można tylko że w mieście nie trzeba mieć samochodu i jechać nim wszędzie kilometry, wybór knajp i rozrywek just dużo wyższy a poza tym to o czym mówisz to jest bardziej podmiejskie osiedle niż wieś
@Boska_Klaudia nie każdy też potrzebuje rozrywek które oferuje miasto. Do pewnego wieku życie na wsi jest dużo lepsze niż w mieście. Ja tylko mówię, że można żyć na wsi pod miastem,
@uriel_ck: aha no tak, czyli jednak nie mówisz o wsi tylko o podmiejskich miejscowościach ¯_(ツ)_/¯
@Boska_Klaudia mówię o wsi, mieszkałem całe życie na wsi, gdzie jest 8 domów, a do miasta mam 15 kilometrów, więc ciężko to nazwać terenem podmiejskim.
@uriel_ck: Teraz to ja bym sam na wsi chciał mieszkać. Pamiętam jak wioski obok moich rodzinnych Kielc były zaniedbane i nie było tam nic, teraz piękne osiedla domów, sklepy, dobry dojazd, no żyć nie umierać ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_1660538418J5w5vgtqaa5NTf2cZwzj7S.jpg
Pobierzźródło: comment_1660560375UvmNk2s93yWAaPclqfAXC6.jpg
Pobierzźródło: comment_1660561507lP86f1GldqLVEasvYvsgNQ.jpg
Pobierz@Boska_Klaudia nie każdy też potrzebuje rozrywek które oferuje miasto. Do pewnego wieku życie na wsi jest dużo lepsze niż w mieście. Ja tylko mówię, że można żyć na wsi pod miastem,
@Boska_Klaudia mówię o wsi, mieszkałem całe życie na wsi, gdzie jest 8 domów, a do miasta mam 15 kilometrów, więc ciężko to nazwać terenem podmiejskim.
¯\_(ツ)_/¯