Wpis z mikrobloga

@kepa0: Heh ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja coś jeszcze wyjazdowo zaliczę w tym roku, ale to juz nie moje klimaty ( ͡° ͜ʖ ͡°) zwłaszcza że emigracja na wschodnie rubieża Polski i ciężko się zorganizować.

Ale wracając… Jak się zapatrujecie na start swojej drużyny? Mocne wejście - jakieś ciśnienie na wynik już urosło? Wjeżdżacie do Szczecina jak do siebie, czy jednak z ciekawością
@zakoo wejście mocne więc i problem z biletami jest na mecze u siebie ponieważ stadion mamy w budowie, na chwilę obecną mogło wejść 3500 ludzi. Mają go oddać po nowym roku więc sukcesywnie będzie ludzi przybywało. Euforii nie ma, raczej duże zaskoczenie startem, jeśli dzisiaj pokażą się z dobrej strony i wygrają w Szczecinie to ugruntują opinie o mocnej drużynie, bo póki co to ludzie odbierają to bardziej jako przypadek. Mamy bardzo
@kepa0: teraz 3500, za chwile 8000 i nawet nie zauważysz jak już otworzą. W Szczecinie już odbiory i we wrześniu mam nadzieje otwarcie. Pogoń w aktualnej formie jest zdecydowanie do jebniecia niestety. Powodzenia, ale bez przesady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@zakoo: na miejscu, lipa z biletami u siebie na razie. Liczę na szybkie otwarcie kolejnej trybuny póki wyniki są.
Mogłaby to być świetna promocja bo mało osób kibicuje ale 3,5k miejsc to jest porażka.

Osobiście liczę na 4 miejsce w tabeli conajmniej tak żeby coś spróbować w Europie, z brzeczkiem było blisko. Niedosyt został. Drużyna jednak z tych biedniejszych ale fajnie ze kombinują bez kasy :p
@zakoo: Na starym było 10 tys miejs, przy lepszych przeciwnikach i pełnym sektorze gości, za czasów Brzęczka czasem brakowało miejsc, licząc efekt nowego stadionu, tak przyjemną dla oka grę, można przyjąć że incudentalne zapełnianie całości będzie miał miejsca. Realnie w perspektywie sezonu zakładana jest frekwencja rzędu 7-8 tys.