Wpis z mikrobloga

@kaay: no nieee.. w cale to nie musi oznaczać upośledzenie. W zależności od regionu w Polsce są różne sposoby smażenia frytków. Jedni w garnku, inni na patelni, a jeszcze insi w frytkownicy. Teraz to i frytkownice na łyżki oleju wychodzą, więc kolejny sposób obróbki kartoflanych podłużnych kawałków.
Ewidentnie przesadził z porcją, którą wrzucił do garnka, ale powiedział, że to są dwie porcje...
Czego można oczekiwać od sebixa, normalny człowiek odłożyłby telefon
nie wiem kto tak frytki robi.....


@Justyna16: no jak to kto.. biedaki, do których niestety należę. Zawsze tak robiłem od kiedy pamiętam. Teraz to i na plus wychodzi mi to, bo olej drogi. W zasadzie, to już nawet nie robię frytków, bo człowiek z wiekiem mądrzeje i dieta, zdrowie i takie tam.
@kaay , @President_Hubert tak frytków, tak jak Duduś zawsze wszystko podpisuje co mu każą, tak ja zawsze tak mówię.