Aktywne Wpisy
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Plotkova99 +41
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
#mapalego
Jest tam trochę używanych zestawów oraz można kupić lego luzem - wybierasz wprost z misek do zipbagów i płacisz od wielkości zipbaga. Nie jest to super wielki sklep, ale kilka razy robiłem na szybko zakupy brakujących elementów.
@Polanin: to znany gość w świecie lego - https://www.youtube.com/c/BRICKSbyRaf - zwycięzca LEGO masters
Wycieczka udana, tylko odpisuję z opóźnieniem.
Galeria Mokotów spoko, akurat była słaba ścianka ale był ZAMEK na obracarce. Wystawa była niestety do końca lipca tylko. Antykwariat petarda, będę tam wpadał za każdym razem jak będę w Warszawie. Sklep w Arkadii miał akurat fajne klocki w pick a brick. Na Nową Stację nie wystarczyło dnia, ale jeszcze tam pojadę kiedyś.
Nie pozdrawiam Pana Janusza
@pietszak: o, cieszę się, że się spodobał :)