Aktywne Wpisy
kkaq +1
dobry-informatyg +97
ale kisnę z tego ogólnoeuropejskiego zesrańska, że prawaki zyskują co raz większe poparcie. Brzmi to tak, jakby demokracja było tylko wtedy, gdy wybiera się właściwą stronę xD. Może zróbcie w końcu coś, co przekona do was ludzi, jakieś refleksje by się przydały, zamiast płakać i straszyć
#bekazlewactwa #4konserwy
#bekazlewactwa #4konserwy
Wszyscy stoją w jednym długim na kilkaset metrów długości zatorze, czekając, aż znajdzie się ktoś, kto przesunie się o kilka centymetrów, dzięki czemu być może udrożni drogę. Są też piesi i rowerzyści, którzy także próbują się przecisnąć między tymi autami. Do tego całe lewe pobocze, patrząc w stronę morza, jest zastawione przez zaparkowane samochody. Rozjeżdżony jest tu każdy kawałek zieleni, porobiły się prowizoryczne parkingi i samochody parkują dosłownie wszędzie, gdzie tylko się da. Nie mogłem uwierzyć w to, co widzę, zacząłem się zastanawiać, jak ja mam się tu obrócić i ile czasu zajmie mi stąd wyjazd. Przejazd tego 1,5 km odcinka w normalny dzień zajmuje około trzech minut. Mnie wyjazd z tego parkingu zajął ponad 45 min. Auta przesuwają się tutaj "na milimetry", niektórzy kierowcy, żeby minąć się ze sobą, składają lusterka, aby łatwiej się przecisnąć. Wszyscy trąbią po sobie i wyzywają się nawzajem. Ta droga latem, w godzinach szczytu to prawdziwy koszmar. Jestem ciekaw, czy ktoś z tym kiedyś coś zrobi. Więcej zdjęć w komentarzach.
Link do znaleziska znajduje się Tutaj
Mój blog / Fanpage / Instagram / Patronite
#fotografia #szaryburekfoto #polska #ciekawostki #trojmiasto #gdansk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TheGreenBastard: I co, leżeć w tłumie jak skwarka na patelni? Wielu ludziom nie odpowiada zagęszczenie, a co za tym idzie parawanoza, śmieci i umpa umpa z głośników, a tak jest na wszystkich plażach,
@c43amg: To znaczy, że podali się do ojca #pdk