Aktywne Wpisy
Odwiertnik +142
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
kamil150794 +70
Dziś mija 10 lat neetowania
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Po przypomnieniu sobie podstawowych chwytów przypomniałem sobie też dlaczego porzuciłem naukę.
Otóż owa gitara brzmi jak gówno (głupi myślałem że to kwestia strun i nawet je wymieniłem xd), chciałbym kupić coś lepszego.
Czy moglibyście polecić coś fajnego w rozsądnej cenie?
Zależy mi na czymś w niewygórowanej cenie (ok. 600 zł), na czym można zagrać w miarę przyzwoicie. Po przejrzeniu internetu zwróciłem uwagę na Yamahę C-30 i ewentualnie Fendera SA-105CE, ale to elektroakustyk i podobno nie warto iść tą drogą.
Z firm to w oko wpadły mi jeszcze np. Ibanez i Harley Benton.
Gram palcami i celuję raczej w spokojne brzmienie/coś przy ognisku. Czy za te 600 zł dałoby radę kupić coś sensownego czy większej różnicy nie poczuję?
Przy okazji może poradzilibyście czy kupować klasyka, akustyka, czy elektroakustyka/elektryka?
Z góry dzięki.
#gitara #muzyka #pytanie #naukagrynagitarze
@ActiZ: widzę same Harley Benton , czyli to spoko firma i mogę sobie odfiltrować po cenie i brać co pasuje?