Aktywne Wpisy
Piospi +361
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +899
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
pogoń szczecin tu tu tu tu tu tu!
@ZACIENTY_CAPSLOCK: dawaj na neutralnym gruncie a nie wawa że se zadzwonisz po 997 i nara. Niknie cała zabawa, idziesz na mecz albo nie idziesz w ogóle
@ZACIENTY_CAPSLOCK: #!$%@? plażowa XDDDD
@ZACIENTY_CAPSLOCK: mam nadzieję, że se jaja robisz XDDDD
a to wy jestescie szalikowcami
@oba-manigger: na mecz to ja nie ide, dopiero mi sie ucho, nos i reka zrastaja po #!$%@? pod buda z kebabem XD
ale kibicuję całym sercem
@ZACIENTY_CAPSLOCK: Szczecinek to bardziej pomorskie, jakbyś był z Choszczna no to inna bajka ale jednak jesteś podejrzany, bo z Kujaw. No nie ufam.
kujawy to bydgoszcz
@ZACIENTY_CAPSLOCK: ja nic nie wiem o geografii turcji xDDD
ale z sympatia powiem ze szczecin tez bralem pod uwage, bardziej niz poznan i wro
@ZACIENTY_CAPSLOCK: szczecin piękny, poznań paskudny, wrocław średni a warszawa zawsze za dużo wymaga, jak ktoś jest ze spokojniejszego terytorium to nie będzie się dobrze czuł w stolicy.
@ZACIENTY_CAPSLOCK: wszystko co napisałeś to dobry opis miast. Z wyjątkiem wawy, ona naprawdę jest wymagająca. Wrocek