#anonimowemirkowyznania Cześć Mirki, zostałem zaproszony na rozmowę z managerem z działu audytu we Wrocławiu w następnym tygodniu. Czego mogę się spodziewać? Jakich pytań? Mam pytanie dla tych, którzy pracują w deloitte. Jakie godziny pracy oraz czy istnieje możliwość pracy zdalnej w 90 % w wymiarze miesięcznym? Jak to wygląda? #audyt #deloitte #big4
@anonimowymirek6969: pytania o poprzednie doswiadczenie w pracy (co tam robiles, jak to dzialalo itp), o studia moze zapytac, z cv o zainteresowania, jakas 2min rozmowe po angielsku oraz na koncu pytania techniczne. W deloitte jest jeszcze test z excela jak go jeszcze nie miales.
@anonimowymirek6969: no dostaniesz taki opis jakiejs teoretycznej sytuacji gdzie jakis klient cos chce i excela do niego i musisz pare punktow tam wykonac w tym excelu
@Betoniarka69: Dawno temu? Jesteś w stanie mi powiedzieć jakich funkcji dokładnie się nauczyć? Z Excelem miałem do czynienia tylko na studiach, a w pracy najprostsze tabelki i sumowanie ...
@anonimowymirek6969: nie pamietam jakie dokladnie tam funkcje byly, vlookup na pewno. Na pewno wiekszy poziom zaawansowania niz dodawanie/odejmowanie :)
Cześć Mirki, zostałem zaproszony na rozmowę z managerem z działu audytu we Wrocławiu w następnym tygodniu. Czego mogę się spodziewać? Jakich pytań?
Mam pytanie dla tych, którzy pracują w deloitte. Jakie godziny pracy oraz czy istnieje możliwość pracy zdalnej w 90 % w wymiarze miesięcznym? Jak to wygląda?
#audyt #deloitte #big4