Wpis z mikrobloga

@PomadkaNawilzajaca: Najprawdopodobniej yyyy, albo ,albo szyny które nie były, nie są równe, albo po prostu noo tak jak mówiłem we wcześniejszym wejściu eeee yyyy szyny sz szyny byly złe ,a podwozie podwozie podwoziee hmm podwozie też było złe
  • Odpowiedz
@KopecyFan: widze, ze w szoku jestes.... nie wszyacy sa para taka jak ty z @kohut100, nie wszyscy "uzupelniaja" sie tak dobrze jak Wy pod kazdym wpisem.
Ale ja jestem tolerancyjny. Robta co chceta, tylko dzieci nie adoptujcie... a i ubierajcie sie normalnie, ja z swoim seksualizmem sie tak nienobnosze jak Wy.
Powodzenia Chlopaki :*
  • Odpowiedz
widze, ze w szoku jestes.... nie wszyacy sa para taka jak ty z @kohut100, nie wszyscy "uzupelniaja" sie tak dobrze jak Wy pod kazdym wpisem.

Ale ja jestem tolerancyjny. Robta co chceta, tylko dzieci nie adoptujcie... a i ubierajcie sie normalnie, ja z swoim seksualizmem sie tak nienobnosze jak Wy.

Powodzenia Chlopaki :*

@Zbojmar: Widzę ze po raz kolejny masz problem z rozpoznaniem ironii i jakoś jak czytam
  • Odpowiedz
@Karierat4: Bo na podlasiu same prawdziwe chłopy nie? he he. Wybacz ale jestem z zupełnie innej części Polski, gdzie wyznawane są europejskie wartości i nikogo nie obraża się per "ciepły", ani nikogo nie interesuje kto co z kim robi w łóżku (pomijając już jaka jest prawda) tylko na wykopie czyjeś życie seksualne, lub orientacja może budzić niezdrowe zainteresowanie.
  • Odpowiedz