Wpis z mikrobloga

Szkoda, że człowiek już tak stary. Kilka znajomych dziewczyn w wieku 16-17, a nawet jedna 15 dają wyraźnie do zrozumienia, że im się podobam. Ja wiem, 15 to wiek zgody, ale różnica wieku swoje robi, 29 lat na karku, przy czym ta 15 jest z rodziny inteligencji - prawnicy i lekarze, widać to po niej. 15 lat, a nie czuć tego, rozmawiamy, jak równi, pierwszy raz widzę nastolatkę z taką klasą i dojrzałym podejściem do życia, a do tego atrakcyjną z konkretnymi pasjami. Sama mówi, że gdybym był młodszy, to by się umówiła ze mną, ja w sumie sądzę podobnie, ale chociaż zawsze przegadamy sporo czasu, jak ziomale. Z pozostałych znajomych, a raczej znajomych znajomych jedna 17 by się ze mną spotkała nad morzem na wakacje. Chłop się postarzał, dopiero po studiach nauczył się rozmawiać z kobietami i dopiero teraz łapie dobry kontakt z młodymi dziewczynami, o jakieś 10-15 lat za późno.
Trochę #przegryw ale trzeba mieć swoje #zasady, jako starszy chociaż staram się dawać im jakiś dobry przykład. I tak już w internecie dosłownie są oblegane przez spermiarzy, zboczeńców wszelkiej maści, pedofilów.

Kubeł śmieci na teksty, typu "głupi pedał nie korzysta"

proszę tu stoi |__|
  • 3
  • Odpowiedz