Aktywne Wpisy
Witam, potrzebuje przenieść pojedyncze gniazdko w inne miejsce i zrobić z niego podwójne, jak się za to zabrać i co będzie mi potrzebne? Pokieruje ktoś krok po kroku? :)
#elektryka
#elektryka
fiir +6
Ej a jak wysle message do milosi mojego zycia z dawnych lat , ktorej nie widzialem jakies 6
T? A jej numer obudzony w srodku nocy w rosyjskim obozie jenieckim bede umial wyrecytowac. Napisze do niej, rano. Znam 3 numery na pamiec, swoj, ojca i jej. Jej nie widzialem juz 5 lat.
T? A jej numer obudzony w srodku nocy w rosyjskim obozie jenieckim bede umial wyrecytowac. Napisze do niej, rano. Znam 3 numery na pamiec, swoj, ojca i jej. Jej nie widzialem juz 5 lat.
Jak ją nacisnę to słychać taki "skrzyp" macie podobnie?
@anonim1133
Tyle czekania itp. Ale tak mam praktycznie z każdą rzeczą jaką kupię. Laptop, telefon, tablet.
Mozna dokrecic, w necie sa inastrukcje jak. Ale jak masz gwarancje to ja bym z niej korzystal.
A te dokręcenie to gdzie znalazłeś? Masz jakiś poradnik? Pewnie wiąże się z otwieraniem tylnej klapki :|
Tyle czekałem na tablet i teraz muszę się z nim znowu rozstawać na tydzień? :((
Ja powiem szczerze, że nie wymieniałem, za długo bym czekał. Kocham go jaki jest, bo to w sumie niczym nie przeszkadza tak na prawdę.
Moje odczucia:
ŁAŁ działa idealnie, super płynnie, wszystko szybko się ładuje. Nic się nie zacina, nie wysypuje, czuć lekkość tego tabletu. 7 cali jest idelane. Kocham
Ale przez pryzmat tych dwóch(?) miesięcy wiem, że w niczym to naprawdę nie przeszkadza. Szczególnie, że będziesz go nosił w futerale. Ja chyba futerał za free od Asusa wyrzeźbię :D Bo dać bony osobom które kupiły w pierwszym rzucie.
I stwierdzam, że 10 cali to potwór w porównaniu do 7.
7 jest idealne.
Teraz czekamy na 4.2, które ma być gdzieś za tydzień :)
Dzięki za pomoc. :)