Wpis z mikrobloga

@bartov: znaczy ekran odstaje? Nie wierze, ze tego nie poprawili... w anglii wiem, ze wymieniali to na gwarancji. Tez tak mam, ale to nie przeszkadza. Jedyne co, to to ze te brzegi nie chronia erkanu.

Mozna dokrecic, w necie sa inastrukcje jak. Ale jak masz gwarancje to ja bym z niej korzystal.
@anonim1133: z lewej strony lekko odstaje i jak nacisnę na ramkę albo na kawałek lewej strony ekranu to można poczuć, że się go "dociska"

A te dokręcenie to gdzie znalazłeś? Masz jakiś poradnik? Pewnie wiąże się z otwieraniem tylnej klapki :|

Tyle czekałem na tablet i teraz muszę się z nim znowu rozstawać na tydzień? :((
@bartov: Tak, trzeba podważyć tylną klapkę. Potem śrubki się jakieś dokręca. Dosłownie tyle :) Jest masa tematów o tym. Sądziłęm, że poprawili to...

Ja powiem szczerze, że nie wymieniałem, za długo bym czekał. Kocham go jaki jest, bo to w sumie niczym nie przeszkadza tak na prawdę.
@anonim1133: Po tygodniu postanowię czy otwierać czy gwarancja :)

Moje odczucia:

ŁAŁ działa idealnie, super płynnie, wszystko szybko się ładuje. Nic się nie zacina, nie wysypuje, czuć lekkość tego tabletu. 7 cali jest idelane. Kocham
@bartov: MÓWIŁEM! MÓWIŁEM! A że tam gdzieś odstaje... no zdarza się, ale jest gwarancja. Choć nie powiem sam byłem fest zawiedziony :( Także Cię rozumiem.

Ale przez pryzmat tych dwóch(?) miesięcy wiem, że w niczym to naprawdę nie przeszkadza. Szczególnie, że będziesz go nosił w futerale. Ja chyba futerał za free od Asusa wyrzeźbię :D Bo dać bony osobom które kupiły w pierwszym rzucie.
@anonim1133: Słyszałem właśnie, farciarzu :p

I stwierdzam, że 10 cali to potwór w porównaniu do 7.

7 jest idealne.

Teraz czekamy na 4.2, które ma być gdzieś za tydzień :)

Dzięki za pomoc. :)