Przez lata Konfederaci nabijali się z Lewicy, że Ci chcą zlikwidować ubóstwo ustawą... Powstał nowy program Konfederacji, mówię: przeczytam! Pewnie będą tam dokładne plany co i jak zrobić. Doktor Sławomir Mentzen, czyli główny ekonomista Konfederacji na pewno wszystko wyliczył! Już zacieram rączki, pierwszy punkt "Pokonamy Inflację" SUPER! Przecież to ważna sprawa.
Czytam... Halo. Ten punkt ma jedną stronę z czego połowa z niej to opis czym jest inflacja i skąd się wzięła, a pokonać samą inflację mają 3 ustawy - Projekt tanie paliwo - Prąd bez Vat - Tani węgiel
Nie ma żadnego opisu co oznaczają te projekty, jak będą wyglądały, jak Konfederaci do tego doszli, ile ma kosztować tani węgiel, paliwo, jaki będą miały wpływ na budżet. Może po prostu to puste ustawy. Przecież jeśli wprowadzimy ustawę Tani węgiel albo Tanie paliwo to nikt nie będzie jęczał, że tak nie jest, gdy jest! Jak byk napisane: TANIE! Po co drążyc temat, czas na straszenie Ukraińcami.
@Kryspin013: Przecież volki od lewaków wyzywał gościa co był w Partii Korwina przez 9 lat i był jednym z bardziej aktywnych członków, niczego więcej się już po tym trollu bym się nie spodziewał
Przecież volki od lewaków wyzywał gościa co był w Partii Korwina przez 9 lat i był jednym z bardziej aktywnych członków, niczego więcej się już po tym trollu bym się nie spodziewał
@Devhar: Przecież ten fanatyk to od skrajnej lewicy zwyzywał partię Ziobry, pamiętam jak powiedział kiedyś, że jakiś poseł Konfederacji to nie Konfederata bo nie głosował jak reszta tego cyrku XDD To chyba jeden z najgłupszych kuców na tym
@Normie_Lurker: sorek, Volki i vrim to takie moje top 3 sekciarzy tej strony, ja naprawdę jestem ciekaw ich reakcji jakby narodowcy przeszli do pisu, co by wtedy pisali
ich reakcji jakby narodowcy przeszli do pisu, co by wtedy pisali
@Devhar: pewnie cały projekt Konfederacji zwyzywaliby od lewactwa i mówili, że oni nie mają z tym nic wspólnego, bo liczy się tylko pan Jarmuż, a Bosaka nazwaliby pisowcem, to że tam kiedyś robili dla niego spam i zachwycali się jaki to on jest wolnorynkowy to dla nich nie ma żadnego znaczenia. Przypominam, że Sorek zwyzywał kiedyś od lewaków Sośnierza
@Normie_Lurker: Tak by było, nie ma większych sekciarzy na tej stronie od konfiarzy, albo jesteś z nimi albo jesteś lewakiem, zaprawdę powiadam ¯\_(ツ)_/¯
sorek, Volki i vrim to takie moje top 3 sekciarzy tej strony, ja naprawdę jestem ciekaw ich reakcji jakby narodowcy przeszli do pisu, co by wtedy pisali
@Devhar: Zapewne, że narodowców nigdy nie popierali i tylko Korwę.
@Neobychno: jestem pewien, że gdyby to samo zaproponował pis, już mieszaliby ten plan z błotem, twierdząc, że zwiększy to inflacje (co pewnie by się stało xD)
@Neobychno: Korwin już kilka lat temu #!$%@?ł, że oni mają górnolotne hasła o gospodarce, ale jakby doszli do władzy to by i tak ich nie wprowadzili :) Wszyscy kłamią! Wszyscy zawiedli! Wszyscy chcą władzy i kasy... #!$%@? dramat, nie będzie na kogo głosować w przyszłych wyborach masakra :/
@Neobychno: ale gościu to memcele napisał, nie rozumisz, SAM MEMCELE, to musi być prawda, rozumisz? ( ͡°͜ʖ͡°) Miało być pięknie, a jak się wysrało widzę, to konkret, bo ani Goldberg, ani memcele, ani Bosak, nie mówiąc już o Brownie czy innych nie nadają się do głosowania na nich. Tak, mają ciekawe pomysły czy poglądy, ale w kwestiach, w których powinni być dobrzy i wyżej
Czytam... Halo. Ten punkt ma jedną stronę z czego połowa z niej to opis czym jest inflacja i skąd się wzięła, a pokonać samą inflację mają 3 ustawy
- Projekt tanie paliwo
- Prąd bez Vat
- Tani węgiel
Nie ma żadnego opisu co oznaczają te projekty, jak będą wyglądały, jak Konfederaci do tego doszli, ile ma kosztować tani węgiel, paliwo, jaki będą miały wpływ na budżet. Może po prostu to puste ustawy. Przecież jeśli wprowadzimy ustawę Tani węgiel albo Tanie paliwo to nikt nie będzie jęczał, że tak nie jest, gdy jest! Jak byk napisane: TANIE! Po co drążyc temat, czas na straszenie Ukraińcami.
@Neobychno: jak oni chcą walczyć z inflacją obcinając wpływy do budżetu? xD
No i elegancko
Ej, @Neobychno zobacz - teraz zostałeś lewakiem. Jak ja się cieszę, że opuściłem tą #!$%@?ą sektę konfiarzy xD
@Devhar: Przecież ten fanatyk to od skrajnej lewicy zwyzywał partię Ziobry, pamiętam jak powiedział kiedyś, że jakiś poseł Konfederacji to nie Konfederata bo nie głosował jak reszta tego cyrku XDD To chyba jeden z najgłupszych kuców na tym
@Devhar: pewnie cały projekt Konfederacji zwyzywaliby od lewactwa i mówili, że oni nie mają z tym nic wspólnego, bo liczy się tylko pan Jarmuż, a Bosaka nazwaliby pisowcem, to że tam kiedyś robili dla niego spam i zachwycali się jaki to on jest wolnorynkowy to dla nich nie ma żadnego znaczenia. Przypominam, że Sorek zwyzywał kiedyś od lewaków Sośnierza
@Devhar: Zapewne, że narodowców nigdy nie popierali i tylko Korwę.
#!$%@? dramat, nie będzie na kogo głosować w przyszłych wyborach masakra :/
Miało być pięknie, a jak się wysrało widzę, to konkret, bo ani Goldberg, ani memcele, ani Bosak, nie mówiąc już o Brownie czy innych nie nadają się do głosowania na nich. Tak, mają ciekawe pomysły czy poglądy, ale w kwestiach, w których powinni być dobrzy i wyżej