Aktywne Wpisy
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
cichy-spokojny-grzeczny +1256
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
#bekazkatoli Chciałem zrobić znaleziko ale URL nie pasuje. Może dlatego, że to "Radio z ryjem"A zresztą i tak by tutejsza ideologia katolicka zaraz jak zwykle to robi zakopała więc tu dobre miejsce. Ordo ma bol dopy straszny ale jasno to pokazuje dlaczego polska powinna być w Unii Europejskiej. Inaczej Ordo/PiS/Konfa zrobiłyby z Polski własny folwark https://www.radiomaryja.pl/informacje/nsa-podtrzymal-niewaznosc-deklaracji-sprzeciwu-wobec-ideologii-lgbt-zaskarzonych-przez-rpo-mec-j-kwasniewski-to-kaganiec-nalozony-na-samorzady-lokalne/
@#!$%@?: straszne, że organy administracji publicznej będą musiały myśleć, co robią i jakie ich działania będą wywoływać konsekwencje, a nie produkować biegunkę zależną tylko od tego, co akurat przyjdzie na myśl aktualnym piastunom tychże organów. Prześladowania nie ustają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak czy siak samorządy mają alternatywę - samorządową kartę rodziny