Może nie skończy się jak Jonestown, choć coś mi mówi, że poświęcenie któregoś ćcigodnego mohera to poświęcenie na które misiek jest gotów. Ale to taka kanalia i #!$%@?, że może coś odwalić na koniec, w imię boga i prawdziwej religii. Fajnie jakby eksmisja się dla kapłana w hjuston skończyła. Jedyne miejsce gdzie mógłbym realnie się odnaleźć to szkolna 17 #kononowicz A fanów kononowicza zapraszam do zapoznania się z ostatnio bardziej dynamicznym i naturszczykowym uniwersum. #wroniecka9 #patostreamy
@Dzikus_Z_Detroit: Jakim "księdzem", wywalili go, on nawet na pan nie zasługuje, cham misio. To jest #!$%@? większy złośliwiec i kanalia niż kononowicz.
Ale tak całkiem na serio, skumajcie co by było jakby misio przyjął tą ofertę bycia kapelanem jakichś dresów, narodowców, kiboli, tyuch szurów od #jablonowski #olszanski
@Drinkservice: czołgi to ściągali do Waco w Teksasie ja sekta zaczęła strzelać do agentów ATF. W Poznaniu nie wywożą do hjuston, tylko na Dziekankę do Gniezna =]
Swoją drogą dobre porównanie sekt. W Stanach zbiorowe samobójstwa, Osho z orgiami i ćpańskiem, jako odpowiedź na zapotrzebowanie hipisów. W Polsce jak w lesie, moherom zachciało się modlić w innym rycie, który nie jest nawet nielegalny. ( ͡°͜ʖ͡°)
@defensor-fidei: ja tak tylko powiem sprawie Waco, że z calym moim nieposzanowaniem dla sekt (zwłaszcza dzieciolubnych) to Afefte wtedy zaczęło strzelać
A fanów kononowicza zapraszam do zapoznania się z ostatnio bardziej dynamicznym i naturszczykowym uniwersum.
#wroniecka9
#patostreamy