Wpis z mikrobloga

Jak ktoś jest fanatykiem blackpilla, to znaczy uważa że jeśli nie masz więcej niż 180, kwadratowej szczęki, itd. to its over, to z góry wiem że nie jest człowiekiem z jakąkolwiek wiedzą na temat społeczeństwa, a siedzi w piwnicy i wypisuje "mądrości" na wykopie, nie mając prawdopodobnie żadnego kontaktu z kobietami i traktując je praktycznie jako odrębny gatunek (nie bronię tu kobiet, wiem że jest plaga rozwodów i dramatycznie niska dzietność, ale to zasługa państwa socjalistycznego)

i piszę to jako #przegryw ale wiem że to moja wina, a nie tysiąca różnych wydumanych parametrów, na które zrzucam winę za swoje lenistwo, tchórzostwo i #!$%@?.

#przegryw #blackpill
  • 60
z twoim #!$%@? to każda randka ucieknie.

@Filipterka25: Przecież to ty byś rozmawiała w moim imieniu. Swoim wyczuciem, taktem, inteligencją i feministycznym sznytem wyrwałabyś każdą laskę.

mam #!$%@?. Naturalnego.

@Filipterka25: To to idź do swego pana, bo pewnie po pracy relaksu potrzebuje.
Przecież to ty byś rozmawiała w moim imieniu.

@7160: Czar by prysł przy pierwszym spotkaniu w realu, jak tylko otworzyłbyś pyszczek i zaczął gadać swoje mądrości. Zrozum, wy, przegrywy w większości nie jesteście #!$%@? z powodu wyglądu, tylko gównianego charakteru.
Geniuszu - kasę byś skasowała przed spotkaniem.

@7160: No jak sobie stawiasz za cel umówienie się na randkę po jednej rozmowie to znaczy, że nie masz pojęcia jak to działa.

Chodzi, żebys udowodniła, że wygląd jest mało ważny.

@7160: Jak jesteś niedomyty i z miną srającego kota na pustyni to żadna gadka nie pomoże.
ę po jednej rozmowie

@Filipterka25: Możesz kilka razy porozmawiać, nic nie stoi na przeszkodzie.

esteś niedomyty i z miną srającego k

@Filipterka25: Możesz byc niedomyta. Będziesz rozmawiała przez internet - nie będzie nic czuć.
Możesz byc niedomyta. Będziesz rozmawiała przez internet - nie będzie nic czuć.

@7160: Nie zrozumiałeś, co mnie w sumie nie dziwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Odnosiło się to do fotek, które większość przegrywów wrzuca w internet. Już #!$%@? z niefeotogenicznością, ale połowa z nich jest kiepska druga połowa to tryhard na coś, co nie koresponduje z obiektem fotografowanym (pozowanie na zamożnego cwaniaka przy dziecięcej twarzy i z