Wpis z mikrobloga

@Obruni Wyszedłeś chociaż na 0 po tym spadku? Pewnie nie możesz teraz wypłacić wkładu z tych bałaganów co? Ostatnio to na krówce coś czytałem że trzymasz.
  • Odpowiedz
  • 0
@plaisant ja nie trzymałem nic na cefi, ta moja "krowa" to optymizer defi https://beefy.finance/ .Z defi zyski odbierałem na bieżąco i przez rok nafarmilem znacznie więcej niż wklad teraz tracę tyle ile.polecialy CRO FTM MATIC, ale myślę, że one odbija razem z bitcoinem.
  • Odpowiedz
@zapsu28: Zawsze istnieje ryzyko, ale śledzę ich od momentu, gdy weszli w rynek pożyczek pod zastaw kryptowalut i jak na razie ich biznes dobrze funkcjonuje, więc nie mam obaw związanych o ostatnie zawirowania wokół innych pożyczkodawców.
  • Odpowiedz
  • 1
@kamil-wasniewski a poczatku ostatniej banki włożyłem w farming jakieś 10k$ w szczycie urosło do 80k$ i dawało średnio dziennie jakieś 120- 200$ dziennie przez ponad rok, urobku, co wybieralem na bieżąco.Teraz po spadkach mam na farmach jakieś 20k. Przelec moje starsze posty, ujawnilem tam mój adres szitow i można to łatwo zweryfikować. To tak na szybko z pamięci, bo w knajpie siedzę.
  • Odpowiedz
  • 1
@kamil-wasniewski na szczęście nie. Wiesz, to dax dziala inaczej niz cefi. W daxie dostarczasz płynności dla kantoru wymiany krypto. Tworzysz token LP z dwu przez Ciebie wybranych coinow. LP im dajesz do dyspozycji, ale on jest "zakotwiczony" w Twoim portfelu. Dax może go używać do transakcji, ale nie może go sobie wypłacić ( jest na gumie w portfelu coś takiego) jeśli daxa certyfikaty to scam raczej się nie zdarza. Wtapia się na
  • Odpowiedz
  • 2
@kamil-wasniewski sorry. Była sytuacja, kiedy cały dex się załamał i pool stopniał do Ziobry, tam było analogicznie jak z luna, mieli stablecoina i ktoś zrobił na niego atak. Na szczęście z całą banda z wykopu weszliśmy tam na tyle wcześnie że odsetki byly po 1B% APY i w ciągu tygodnia spokojnie można było wyjąć wklad i jakiś zysk zanim jeblo.
  • Odpowiedz