Wpis z mikrobloga

Chciałabym kupić tacie laptopa do 1500zł. W gry nie będzie #!$%@?ł, filmów 4k nie będzie oglądał, ma on służyć do płynnego i szybkiego przeglądania internetu i odpalenia czasem jakiegoś filmiku na YT. Ważne by po paru miesiącach nie zaczął się ścinać i chodzić jak czołg. Ktoś poleci jakiegoś wariata do tej ceny? #pc #komputery #laptopy #elektronika
  • 31
@na-dia: W tej cenie to mu ipada kup, bedzie #!$%@? jak złoto plus bedzie mogl w wyrze neta poprzeglądać.

W tym budżecie lapek to będzie gorący #!$%@? działający z dwie godziny na baterii, #!$%@? go gdzieś w róg i tyle będzie z używania

Ja swojemu kupilem zwyklego ipada + apple pencil i jest bardzo zadowolony
@na-dia: sprawdź na Aliexpressie markę Teclast (tylko wejdź na oficjalny profil marki) - mam już 1,5 roku małego laptopa - może nie jest demonem prędkości, ale dałem za niego 1200, kiedy inne laptopy kosztowały po 2500 w podobnych parametrach. Dla moich potrzeb wystarczający, nic się nie #!$%@?ło poza drobnym pęknięciem na obudowie.
@na-dia:

Tato jest dość wiekowy, wiec nie ogarnie iPada, bo to jednak jakaś nowość

To się nauczy i ucieszy ze poznałeś go z czymś nowym, już bez przesady to nie rocket science, ale jak tam chcesz ;)