Wpis z mikrobloga

Boze jakie laski to sa zwierzęta, przykleila sie do mnie taka p0lka, nie zna mnie, ale 195 wystarczy zeby spermila do mnie 24 na dobe, narzeka, ze nie ma fajnych chlopow, ze lataja za nia mirki z jej miejscowości ale ona ich olewa bo sa przeciętni. #!$%@? dawno nie spotkalem p0lki z memow a to jest pic real, czuje do niej obrzydzenie bo gardzi ludźmi, ktorzy nie lapia sie w jej wąskie ramy atrakcyjności
#p0lka
  • 7
  • Odpowiedz
@Tyrande: brzydka nie jestz wrecz przeciwnie, ale po pierwsze nie bzikam wszystkiego co na drzewo nie ucieka, po drugie to gadzi mozg, pierwszy lepszy samiec ktory jest lepszy genwtycznie i masz rogi doprawione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Godir17: nie ważne, ważne żebys tak powiedział jak się zacznie skarżyć.
- Ty jesteś fajny chłopak, do mnie zarywają same sebiksy, ciężko znaleźć dobrego chłopaka
- Wiem co czujesz, do mnie też się zalecają tylko takie karyny kompletnie nie w moim guście, ale co zrobisz... Nie wiem jak im dać do zrozumienia, że nie jestem zainteresowany

I patrz na jej wyraz twarzy. Powinna przestać ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@ciasteczkowy_otwur: ja gardzę nia bo jest prozna, gdyby byla normalna to bylby fajny material na dziewczynę, ona gardzi nimi bo sa menletami i nie sa atrakcyjni, mozna po prostu takich gosci odstawic w kąt, nie trzeba ich wysmiewiac, wykorzystywać i robic im nadziei
  • Odpowiedz