Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +239
Nadrabiam, co się działo od kilku dni i kisnę.
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
TrexTeR +102
Dzisiaj ojciec mi kupił samochód do jeżdzenia do pracy.
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
#kryptowaluty
@to_nie_tak_jak-myslisz: > nie wydaje mi sie ze bysmy zrobili nowy dołek w najblizszym czasie, raczej lekkie odbicie i konsolidacja ale czas pokaze
@to_nie_tak_jak-myslisz: i chój następny:
Jak mowisz ze bedzie spadac to znaczy ze jestes wrozbita i gowno wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie, to wcale nie jest hazard, wcale nie jest sekta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ArnoldZboczek: musi skoczyć dzisiaj 10% to sprzedam i kupię GME
tak będzie!