Zastanawiam się ile to już #cinemacity straciło przez te swoje opłaty za tranzakcje online. Ja ciągle się nacinam na to, że planuje z dziewczyną wybrać się do kina ale zamiast kupić bilet to go rezerwuje, aby nie płacić za płatność online a później nie idziemy bo albo zapominamy albo stwierdzamy, że jednak nam się nie chce. W ogóle nie ogarniam sensu tej opłaty. Rozumiem jak by to była opłata za rezerwację aby ludzie jednak kupowałi albo przychodzili jak zarezerwoją bilet. #kino
@Riaru: @Ziutek_Grabaz: Za płatności terminalem też płacą. Raczej nakłanianie do tego, żebyś podszedł do kasy zamiast załatwiać wszystko online. Podoba mi się teoria, że chodzi o zachęcenie Cię do dodatkowych zakupów typu popcorn, czy Cola.
@Ziutek_Grabaz: Za 25 zł, nikt nie pobiera prowizji na poziomie 2 zł. Naprawdę wierzysz, że CinemaCity nie wynegocjowało korzystnej umowy na płatności online?
@Polanin jak już udaje mi się wybrać to i tak nie idę do kasy tylko w tych automatach odbieram. Poza tym, chyba kasa do odbierania biletów i zakupu popcornu to dwa różne punkty. Przynajmniej w kinach Cinema City w Krakowie
Poza tym, chyba kasa do odbierania biletów i zakupu popcornu to dwa różne punkty.
@Riaru: Szczerze to nie wiem. Chodzę raczej do mniejszych kin i lata nie byłem w CinemaCity. Parę tygodni temu chciałem się wybrać, bo u "moim" kinie nie grali już Batmana, ale zrezygnowałem właśnie z powodu dodatkowej opłaty.
@tomasz3 zazwyczaj do automatów w kinie nie ma kolejek. A poza tym to właśnie to dodatkowy punkt, dlaczego nie rozumiem tej opłaty przy zakupie online. Zamiast zachęcać ludzi do kupowania online, to zniechęcają, a tym samym moim zdaniem szkodzą sobie bo jak jest kolejka to pewnie wiele osób np. spacerujących koło kina i myślących a może na coś się wybierzemy ale widzą kolejkę i rezygnują.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#kino
@Riaru: Szczerze to nie wiem. Chodzę raczej do mniejszych kin i lata nie byłem w CinemaCity. Parę tygodni temu chciałem się wybrać, bo u "moim" kinie nie grali już Batmana, ale zrezygnowałem właśnie z powodu dodatkowej opłaty.