Rozdajo - dla zwycięzców konkursu zostaną wylosowane wspaniałe nagrody, m.i.n darmowy pulsoksymetr albo panele fotowoltaiczne (dofinansowane z europejskiego funduszu środowiska). Dzięki programowi ekologiczne województwo, fotowoltaika staje się coraz bardziej powszechna i pozwala zaoszczędzić koszty energi elektrycznej. Ja już zapisuję odbiór tych nagród dla zwycięzców, ale żebym mógł was uwzględnić jako uczestników konkursu poproszę wasze imię i nazwisko oraz telefon kontaktowy, żebym mógł was poinformować o odbiorze nagród i wysłać szczegóły oferty. Pamiętajcie - żyjmy zdrowo, żyjmy ekologicznie. Urządzenie znane jako pulsoksymetr pozwala odczytywać parametry zdrowia takie jak tętno czy inne rzeczy, co jest bardzo bardzo istotne w czasach Covida. Do losowania w naszym programie prozdrowotnym można zapisać także osobę towarzyszącą, do czego bardzo gorąco zachęcamy, bo ważne jest dla nas zdrowie każdego. Aby to zrobić na formularz zgłoszeniowym wystarczy jedynie podać imię i nazwisko osoby towarzyszącej. Także zachęcam do udziału w naszym programie i przypominam że odbiór nagród jest całkowicie bezpłatny, a na miejscu oferujemy także konsultacje z ekspertem. #rozdajo
@Srasklacz Mogę zapytać czym pokryty jest dach? Czy mógłbym miej-więcej zapytać o wysokość miesięcznego rachunku za prąd? Chodzi mi o przybliżoną kwotę. Program Ekologiczne Województwo stanowi unikatowy program dedykowany dla poszczególnych regionów.
@wierchel: W związku z rozszerzeniem naszej oferty, startujemy także na portalach społecznościowych, takich jak Wykop, Twitter czy Facebook. Ostatnio ruszyła kampania "tani prąd", zachęcająca Polaków do wytwarzania energii elektrycznej na własne potrzeby, ale zanim przejdziemy do tej części rozmowy, rozumiem że jest pan wstępnie zainteresowany naszą ofertą? W tym momencie warto przemyśleć montaż takich paneli, ponieważ w tym roku dostępny jest szereg dopłat i ulg, dzięki którym może Pan skutecznie obniżyć
@grzegorz-sokol: Nie jestem robotem, chociaż może się tak wydawać, bo fachowo odpowiadam na pytania przez 8 godzin i udzielam szczegółowych informacji, co powoduje że czasami mogę tak brzmieć.
co byś zrobił jakby wszedł teraz do pokoju ktoś kto wygląda identycznie jak ty i powiedział, że jesteś jego klonem a potrzebował cię tylko na jeden dzień żebyś udawał jego życie gdy go nie będzie?
Ja już zapisuję odbiór tych nagród dla zwycięzców, ale żebym mógł was uwzględnić jako uczestników konkursu poproszę wasze imię i nazwisko oraz telefon kontaktowy, żebym mógł was poinformować o odbiorze nagród i wysłać szczegóły oferty.
Pamiętajcie - żyjmy zdrowo, żyjmy ekologicznie. Urządzenie znane jako pulsoksymetr pozwala odczytywać parametry zdrowia takie jak tętno czy inne rzeczy, co jest bardzo bardzo istotne w czasach Covida. Do losowania w naszym programie prozdrowotnym można zapisać także osobę towarzyszącą, do czego bardzo gorąco zachęcamy, bo ważne jest dla nas zdrowie każdego. Aby to zrobić na formularz zgłoszeniowym wystarczy jedynie podać imię i nazwisko osoby towarzyszącej. Także zachęcam do udziału w naszym programie i przypominam że odbiór nagród jest całkowicie bezpłatny, a na miejscu oferujemy także konsultacje z ekspertem.
#rozdajo
Mogę zapytać czym pokryty jest dach? Czy mógłbym miej-więcej zapytać o wysokość miesięcznego rachunku za prąd? Chodzi mi o przybliżoną kwotę. Program Ekologiczne Województwo stanowi unikatowy program dedykowany dla poszczególnych regionów.
proponuję naprawić spambota
W związku z rozszerzeniem naszej oferty, startujemy także na portalach społecznościowych, takich jak Wykop, Twitter czy Facebook. Ostatnio ruszyła kampania "tani prąd", zachęcająca Polaków do wytwarzania energii elektrycznej na własne potrzeby, ale zanim przejdziemy do tej części rozmowy, rozumiem że jest pan wstępnie zainteresowany naszą ofertą? W tym momencie warto przemyśleć montaż takich paneli, ponieważ w tym roku dostępny jest szereg dopłat i ulg, dzięki którym może Pan skutecznie obniżyć
Czy jest pan robotem?
Nie jestem robotem, chociaż może się tak wydawać, bo fachowo odpowiadam na pytania przez 8 godzin i udzielam szczegółowych informacji, co powoduje że czasami mogę tak brzmieć.