Wpis z mikrobloga

@klefonafide zajebisty! Akurat takiego to bym zjadl, w sam raz. Te duze sa tluste. Fishunter rzadzi! :) mi sie sprawdza bialo czerwony 12cm albo brokatowy niebieski. Gratki :)
  • Odpowiedz
@klefonafide: No dziwna ryba. W kazdej wodzie inaczej sie zachowuje, ale jest pewien schemat. Znaczy sie to zarloki. Nie ma drugiej takiej ryby. Bardziej gad, niz ryba. Wbrew pozorom latwe do zlowienia, jesli w wodzie sa. 12 lat temu pamietam, pojechalem na karpie do Francji. W jeziorze 40 hektarow. Dosc spore. Mialo zyc 5 sumow. Taka dodatkowa atrakcja. Caly tydzien nastawialem sie na suma. No ale z kulkami. Juz w
cskparty - @klefonafide: No dziwna ryba. W kazdej wodzie inaczej sie zachowuje, ale j...

źródło: comment_1654904361RXSLEBtJ3XLR0vFdaZU5ct.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
w jeziorze, to pewnie z zarybienia. Rosowki dobre na takie. Duzy sum to w rzekach. Jesli masz duza rzeke tam ich szukaj.. Ogolnie to sum na plytkim. W sensie tam gdzie uskoki dna sa. Jesli zeruje to idzie na plutkie. Szukaj w miejscach gdzie duzo drobnicy lowia. Moja rada taka. Jesli juz chcesz szukac suma w rzekach i sie za to zabrac. Wybierz sie na wypad z przewodnikiem. Wiem ze sa drodzy.
  • Odpowiedz