Aktywne Wpisy
ATAT-2 +69
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
uncle_freddie +433
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
I tak sobie wyobrażam wersję HP dla brzydkich ludzi - taką, w której braliby udział śmiertelnicy jak ja. :D Nie modelki, wicemistrzynie w ping-ponga, trenerzy personalni czy tenisa. Ale też przegięć w drugą stronę, w jakich lubuje się tv.
Ciekawe, jak by wtedy rozgrywano/reżyserowano dramy i jaki byłby odbiór? :D No, pomijając typowy hejt, że ta gruba, ten nie ma zęba i takie tam...
#hotelparadise
@slepauliczka, słyszałam, ale jednak ten format zakłada, że jakaś połowa uczestników jednak jest beauty. ;)
@dlaczego_nie, no, tu by musiała być odgórna zasada: łączcie się w pary albo wypad z jakimś atrakcyjnym motywatorem w finale. Choć w sumie ognisko? Całkiem romantic przecież... ;)