Wpis z mikrobloga

Nie wyobrażam sobie tego, jak wielki trzeba popełnić błąd rodzicielski, żeby odnaleźć się w takim miejscu w jakim znalazł się Dawid Załęcki. Nie wiem co ten człowiek ma w głowie, ale gdyby mój syn dumnie reprezentował jakieś środowiska przestępcze, patologiczne, kryminalne, był gitem na wolności, to ostatnią rzeczą na którą miałbym ochotę byłoby patrzenie na to ze spokojem, a branie w tym jakiegokolwiek udziału to już całkiem nie mieści mi się w głowie.
Dla mnie to skrajnie absurdalna sytuacja jest.

#highleague #famemma
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hissis: przestańcie już z tym moralizowaniem, przesiedział rok w więzieniu i co ma teraz do końca życia #!$%@?ć w biedronce na kasie w ramach pokuty? Dostali oboje dobrą kasę i spieniężają swoją popularność, co mają robić innego, jeśli ludzie to kupują i oglądają to ich sprawa.
  • Odpowiedz
@tehSpirit: tymbardziej, jeżeli stary jest jakimś tam mocno powiązanym z tym światem człowiekiem, to zna realia, i wie jak wygląda egzystoawnie w tym szambie, wciąganie własnego dziecka do czegoś takiego to przecież jest idiotyzm.

@quaz2020: mordo, tacy ludzie nie mają żadnych wartości. Oni sobie tylko wycierają ryj jakimiś zasadami, ale tak to nie wygląda xD.
  • Odpowiedz
@quer: @quelto: no właśnie to mnie #!$%@?, że on mając świadomośc tego, jak wygląda jego otoczenie, nie ma problemu z tym, żeby jego syn egzystował w tym gównie razem z nim.
  • Odpowiedz