Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +229
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
źródło: Brytolskie-filmy
Pobierz
Czekajcie, czyli Izrael w ciągu zaledwie kilku godzin odstępu wyeliminował dwa najwyżej postawione terrorystyczne odpady z Hezbollahu i Hamasu? (。◕‿‿◕。) No i to jest poważne państwo, no i to jest niewyobrażalna wręcz demonstracja siły. Można Izraela nie lubić, ale skuteczności i zdecydowania nie można im odmówić. W dużej mierzę zazdroszczę przywódców, którzy nie pierd*lą się ze swoimi wrogami i wysyłają muzułmańskich bandytów tam, gdzie ich
źródło: 5fb1967b9151e79ea4b2477e7eae4775
Pobierz

cześć. sytuacja nawiązuje do wcześniejszego wpisu https://www.wykop.pl/wpis/65492779/orange-funbox-swiatlowod-router-router-za-kilka-dn/
mam sytuację taką jak na obrazku - funbox od orange na 3 piętrze, do którego podłączony jest router huawei b525 (pozostałość po t-mobile) oraz mój komputer, w ścianach mam poprowadzone kable ethernet. Problem polega na tym, że po uruchomieniu PC nie jestem w stanie używać internetu, odpalenie przeglądarki wiąże się z wejściem do ustawien routera huawei. żebym połączył się z routerem funbox to muszę wyłączyć i włączyć kartę sieciową lub odłączyć i podłączyć kabel.
da się to jakoś rozwiązać?
huawei ma ip 192.168.8.1
funbox ma ip 192.168.1.1
ps. zapomnialem dodać obrazka XD
źródło: comment_1653750216oPFFEZBgLiCYzfhBsQzrFS.jpg
Pobierzhuawei ma ip 192.168.8.1 daj mu sztywne IP 192.168.1.25
funbox ma ip 192.168.1.1 a tu zostaw takie bo innego nie dasz.
próbowałem waszych sposobów, niestety dalej to samo. nie wiem od czego to zależy ale np. 5 razy jak odpale kompa to normalnie od samego początku mam połączenie a ten szósty raz nagle łącze się z routerem huaweia no i lipa.
@patoologiaa w huaweiu 192.168.1.25 nie moglem ustawić, ustawilem jakiś inny (bodajże 192.168.1.254) ale też to nic nie dało.