Eliza, Dominika i Wiktoria pokazaly swoją prawdziwą twarz. Toksyczne femioidy ala Amber Turd. Najpierw wjazd na psyche a potem wyszydzanie sytuacji. Dobrze że 2 z nich zostały olane przez resztę bo tam wartości człowieka w nich zero. A tak się pruła jakaś różowa ostatnio że Wiktoria jest taka wspaniała. Welp. #hotelparadise
@teh: Ale od Amber to ty się odwal, ciekawe jakbyś śpiewał jakbyś siedział tam w sądzie na jej miejscu bo przez błąd swojego życia twój walnięty na łeb eks alkoholik, satanista i narkoman ciągnie cię po sądach po latach bo pisanie krwią po ścianach gróźb i obelg na twój temat to było dla niego za mało
@magdalena-ciszowska: nie no, jak jesteś biernym obserwatorem to jasne, bo sytuacja bekowa. Ale gdybyś była aktywnym uczestnikiem i ja też, urazilbym Twoje uczucia a potem powiedział co ona płacze, nie ma powodu, z niej taka #!$%@?, udaje że jest emocjonalna w hotelu. To jak to wygląda?
@Opportunist: Jeśli oglądasz co dzieje sie na sali rozpraw, to mam wrażenie,że oglądamy co innego. Same zeznania Amber pokazały, że głubi sie w tym co mówi, żadnych dowodów na to co mówi , można by tak wymieniać. Kobieta,która w swoim życiu była ofiarą przemocy domowej tak sie nie zachowuje.
@magdalena-ciszowska: Właśnie oglądam i dla mnie z głową nie tak to ma ten cały Depp, ma hajs i mu się wydaje, że może robić wszystko i ma się za jakiegoś boga a to zwykły stary menel, niczym się nie różni spod tych spod sklepu pijących denaturat
@teh: Sam masz zaparcie, jak bronisz tego psychopaty, no ale dla ciebie wystarczy, że to facet i zawsze będziesz bronił takich jak on, inaczej musiałbyś się przyznać, że z facetami też jest coś nie tak a przecież męskie ego tego nie zniesie, ba cały wykop ma się dobrze mimo mizoginistycznych wpisów
@magdalena-ciszowska: Bo nie jestem wszyscy? Poza tym ty się wypowiadasz za wszystkich? Serio? Za kogo się masz, że to ty decydujesz kto był ofiarą przemocy a kto nie? Pozwól ludziom mówić za siebie, nie ty wiesz co kto i jak
@magdalena-ciszowska: Hahaha no naprawdę potrafisz być bezczelna kim ty jesteś pytam się po raz drugi aby dyktować ludziom jak się mają zachowywać ofiary przemocy? Arogancja lvl expert
@Opportunist: Wystarczy po czytać komentarze, nie będę dyskutować z Tobą, Ty masz swoje zdanie ja mam swoje. Osoba, którą doznała przemocy nie zachowuje sie tak jak Amber. To ty tak samo nie masz prawo pisać do o Deepe.
@teh: Ja tam wszystko co dzieje sie w hotelu,biorą na dwa razy, nie było mnie tam nie wiem jak było.Nadak uważam,że większość tego czego widzimy to jest reżyserka, oczywiście nie wszystko,ale większość tak.
@magdalena-ciszowska: Ja nie opieram swojej opinii na komentarzach od innych obcych osób ale na własnym umyśle, jak ty tak żyjesz opierając swoje zdanie na tym co mówią inni to współczuje bo to znaczy, że łatwo tobą manipulować
Dalej ciągniesz to zdanie, nie ma jednego wzoru na zachowanie ofiary doświadczającej przemocy bo nie ma jednego schematu zachowań, LUDZIE SĄ RÓŻNI i spłycanie tego do twojego wymysłu jak się kto powinien według
@magdalena-ciszowska: Patrz na to jak chcesz ale nie wmawiaj innym, że wiesz lepiej jak się kto powinien zachowywać, sto razy lepiej komuś uwierzyć i się pomylić niż nie uwierzyć i nie pomóc „bo się wie lepiej” od samego „zainteresowanego”
@Opportunist: ogólnie w całej tej konwersacji to ty jesteś tym który próbuje pokazać swoją wyższość i zarzuca nam że to my jesteśmy "tacy i tacy". Ale spoko dorośniesz trochę, lizniesz trochę życia i jak będziesz miał trochę szczęścia to dojdą do Ciebie pewne sprawy, a jak nie to zostaniesz nieszczęśliwy i smutny. Oby nie bo takich facetów mamy już za dużo w Polsce.
@teh: Nie biorę twojego komentarza na serio bo nawet nie wiesz do kogo piszesz xD ale fakt, nieszczęśliwych i smutnych facetów jest dużo może jakby byli szczęśliwi i weseli to świat byłby piękniejszy dla kobiet :)
@magdalena-ciszowska: To jest taaaak słaba aktorka, że już rok temu byłam w szoku jak widziałam jak jej zeznania się nie kleją, a do tego mimika i gestykulacje były zupełnie nie spójne. A teraz przy wszystkich dowodach to już nie ma wątpliwości, że laska jest psychiczna i agresywna. Zrobiła bardzo pod górkę wszystkim kobietom które na prawdę były ofiarami przemocy domowej.
#hotelparadise
Dalej ciągniesz to zdanie, nie ma jednego wzoru na zachowanie ofiary doświadczającej przemocy bo nie ma jednego schematu zachowań, LUDZIE SĄ RÓŻNI i spłycanie tego do twojego wymysłu jak się kto powinien według