Wpis z mikrobloga

@DurzyHarakter30: normalny wynik drużyny, nie widze jakieś mega przepaści w wynikach ¯\_(ツ)_/¯
Za to widze że wozisz ręczną gaśnice i ani jednej goldowej pestki. Jeszcze bym zrozumiał gdybyś nie wydawał kasy na gre, ale te 39 dni premium znikąd sie nie wzięły ( ͡º ͜ʖ͡º)
nigdy nie wożę goldowej gaśnicy. To moja trzecia bitwa tym czołgiem muszę go wyczuc :) poza tym na latach poza chinolem nie wożę goldowej amunicji

@DurzyHarakter30: nie wiem co ma ilość bitew na czołgu do tego jakie mat eksploatacyjne wozisz. Nie widze żadnego sensu żeby wozić ręczne gaśnice i polegać na czasie reakcji zamiast zamontować dużą gaśnice i mieć spokój, tym bardziej że ona sie zużywa jak dostaniesz pożar, czyli raz
@KimDzongJaroslaw: najlepiej jezdzić na full goldzie plus fioletowe wyposażenie na każdym czołgu xD to jes tylko gra zawodowo się tym nie zajmuje. Odniosłem się do wyniku, że jestem drugi pod wzgledem expa robiąc 0 dmg i bylo około 6k spota. Jeśli już musisz wiedzieć to gaśnice, racje, apteczki i naprawę traktuje jak lokatę. Jak przychodzi czas to sprzedaje i mam nagły zastrzyk gotówki. Bardzo przydatne przy czarnym rynku i tym podobne
@DurzyHarakter30: Ta "lokata" powoduje, że oszczędzasz 17k kredytów co kilkanaście/kilkadziesiąt bitew, ale ryzykujesz tym że przegrasz bitwe i stracisz przez to dużo więcej. Sam kiedyś grałem tylko na dużych gaśnicach, nigdy nie kupiłem żadnej a w magazynie sie tego kisiło ponad tysiąc.

najlepiej jezdzić na full goldzie plus fioletowe wyposażenie na każdym czołgu xD

@DurzyHarakter30: wspomniałem tylko o kilku goldowych pestkach które mogą zadecydować o wyniku bitwy, reszte sobie sam
@KimDzongJaroslaw: To było tylko ironiczne, krytyka ok, tylko nie wiesz jak gram, wieć krytykowa tylko tego co worze jest słabe. Ja wychodzę z założenia, że light ma spotować a nie robić dmg. Zresztą Ty wychodzisz z założenia żeby poświęcić kilka kredytów więcej i wygrać bitwę, a ja nie koniecznie. Ty masz swój styl ja mam swój i można się sprzeczać do usranej śmierci :)