@NieoznaczonaReklama: mam nadzieję że jednak tak się nie stanie, plus jeszcze gość który ma dołączyć na rajskim, każdy stawia na Sevaga. Może on powróci i tym samym będzie musiał wyrzucić jedną z par.
@NieoznaczonaReklama: wiesz zgadzam się z Tobą, fajnie jakby poleciała Karo ,ale z tekstem ,,a ta utuczona świnia z immunitetem '' to poleciałeś i to nie fajnie,bo do ,,utuczonej świni '' jej bardzo daleko, fakt przybyło jej może z parę kilogramków ale to nie powód żeby tak po niej pojechać i spoko mogłeś to inaczej ująć
@Amikamamy: mogłem, ale nie chciałem ( ͡°͜ʖ͡°) to jest wykop, a w sumie to w pierwszym odcinku wchodzi chuda laska, a po miesiącu wchodzi pasztet, to kto tu kogo próbował oszukać
@NieoznaczonaReklama: pewnie że możesz, ot choćby jak teraz,,pasztet'' nazywanie dziewczyny grubą,grubaską, ale nazwanie ,,grubą świnią'' to przegięcie jest jaka jest ale obrażanie jej jest nie na miejscu i żeby nie było, też mnie wkurza i nie przepadam za nią
#hotelparadise
Może on powróci i tym samym będzie musiał wyrzucić jedną z par.
,,a ta utuczona świnia z immunitetem ''
to poleciałeś i to nie fajnie,bo do ,,utuczonej świni '' jej bardzo daleko,
fakt przybyło jej może z parę kilogramków ale to nie powód żeby tak po niej pojechać
i spoko mogłeś to inaczej ująć
ale nazwanie ,,grubą świnią'' to przegięcie
jest jaka jest ale obrażanie jej jest nie na miejscu
i żeby nie było, też mnie wkurza i nie przepadam za nią
Komentarz usunięty przez autora