Aktywne Wpisy
placebo_ +195
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
mefju1 +585
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
w sensie ma dojść do penetracji zrozumieli?
@OktawianAugust
@CoorkaRybaka Kurcze wszyscy mówicie o "peklunku"... Czy to je aż tak ważna rzecz?... Albo ja jestem po prostu inny... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Aaaa... Ok. Ale siedząc już od dłuższe czasu na tym tagu to tylko widzę że "prawie" najważniejsze co zrobić to zaliczyć... głównie to posiadanie "szarej myszki"... A nie to jest najważniejsze, jak dla mnie...
bo mi jeden zjeb z obydwu tagów robi wieczór przy każdej mojej ripoście xD
a tak srsly, robisz do własnego gniazda, jak wyjdzie - czemu przyklaskuję i trzymam kciuki - to zajebiaszczo.
Jak nie wyjdzie, to będzie kwaśno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem, wydaje mi się, że jest to dla wielu taki dość ważny wyznacznik wejścia na wyższy poziom relacji między społecznych, w końcu ktoś chciał ci za darmo dać dupy. Ja tam nie uważam, aby to było kluczowe, ale jednak istotne.