Aktywne Wpisy

Gmeras +501
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia

źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +252
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...

źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz
Obecnie mam takie stawki. No i czy nie mając pakietu Match kupując pakiet za 5zł 0,5GB będzie mi przedłużało ważność GB?
@MobileVikingsPL
źródło: comment_16523584183ZzrxQJlh7Jr953nVbL4Jw.jpg
PobierzOferta "nie będzie wspierana", ale to znaczy, że będzie można nadal doładowywać w Standardzie po tej dacie? Czy jak?
źródło: comment_1652362560kW2eQFvjw6ssnUQc1UkN7I.jpg
PobierzAhoj, Vikingowie. Jeśli zdecydujecie się zostać w Standardzie, to po 13.07 ta oferta wciąż będzie u Was działać, jednak nie będzie możliwości wykonania doładowania w ofercie No Limit jak do tej pory. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Środki, które macie na balansie zostaną zachowane, a każde doładowanie doda do nich kolejne zgodnie z tym jak działają oferty
Komentarz usunięty przez autora
@MobileVikingsPL: tzn? Nie będzie można zmienić już ze Standardu na No Limit?
@Bielecki: Tak, oferty No Limit zostaną całkowicie wyłączone. Po 13.07 będzie można korzystać tylko z ofert Match (główny plan to 25 GB z kumulacją oraz nielimitowanymi połączeniami/sms/mms za 25 zł/31 dni) lub tylko z oferty Standard, w zależności od tego, jaką miało się uruchomioną tego dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cooooooooooo? (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_16524514113mYsGTIH1bx1rnoiuTcLk1.jpg
Pobierz