Aktywne Wpisy

tesknilam_ +664
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +665
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Mam problem z grą. Pojawia się on co kilka rozgrywek. Chodzi o brak pojawienia się komunikatu i symbolu pod nazwą miasta, które informują , że powstało połączenie ze stolicą, a co za tym idzie brak płynących z tego bonusów. Połączenie drogowe jest kompletne, a mimo to nadal nie funkcjonuje poprawnie. Jedyną ewentualną przeszkodą może być to ,że trasa wiedzie przez terytorium państwa miasta (nastawienie neutralne) , ale w innych rozgrywkach nie widziałem, żeby to było przyczyną braku łączności.
Ktoś spotkał się z takim problemem?
Dawno nie grałem ale chyba było tak, że bonus masz dopiero za coś z drzewka w którym wydajesz punkty kultury.
Nie, to nie ma z tym nic wspólnego. Ale dzięki za chęci