@erebeuzet: no to musisz się przygotować kamizelka taktyczna kolimator sprzęt survivalowy żeby rozpalic ognisko prowiant min 3 dni zapas kulek butle z tlenem
@erebeuzet: Specjalista nie jestem bo sam byłem tylko raz ale pamiętam, że jakiś olejek dla niemowląt bambino czy coś podobnego najlepiej sprawdza się na parowanie. Plus jak już trochę pobiegasz to nie nakładaj googli na włosy
@erebeuzet:Jak umisz angielski, to na YouTube poszukaj filmików od DangerMan, ma dobre wskazówki dla początkujących i bardziej zaawansowanych graczy. Od siebie mogę poradzić żebyś wziął sobie bandane na czoło żeby wchłaniała pot i buty za kostkę, bo często na polach jest nierówny teren i można się wpakować w jakiś dołek. Skoro nosisz okulary to kup sobie "antypare" przyda ci się na inne okazje. No i nie pij za dużo w
@erebeuzet: do niektórych masek okulary mogą się nie zmieścić jeśli masz duże oprawki, więc bądź gotów na granie bez, albo w soczewkach. Zobacz sobie na zdjęciach z pola na które się wybieracie czy dają ochroniacze na szyję. Jeśli nie to ogarnij jakąś arafatkę. Większość organizatorów daje rękawiczki, więc bierz od nich wszystko co mają.
@erebeuzet: nie żałuj kulek, wal seriami ale nie na oślep. Używaj osłon. Walnij redbulla i 50/100 albo daj po nosie jak chcesz się poczuć i stać skuteczną maszyną do zabijania. Dużo się ruszaj, dużo Kucaj. Przemyślanie.
@erebeuzet: Ja z takich taktycznych, bo o masce juz napisali: 1. Jak strzelasz z okna i kogos udalo sie trafic to zmien pozycje. Nie kamp dlugo w jednym miejscu. 2. Nie spiesz sie, korzystaj ze swoich team-mate jak z wabikow. Kulki jak lataja dobrze widac skąd leca wtedy wiesz gdzie jest wrog. 3. Jak strzelasz do kogos to nie tylko raz, chociaz dwie kule, bo wielu oszukuje. Ja ogolnie sie nauczylem ze z lekkim odstepem puszczam kulke za kulką dopoki cwaniak nie podniesie reki
Niedługo jedziemy.
Jakieś rady zebym nie zginal?
...a podczas takiej zabawy nie zginiesz.
Jeśli nie chcesz się w to bawić, to się nie baw.
Jeśli chcesz, ale się boisz, to się ubierz na cebulę... ;-)
Ja z takich taktycznych, bo o masce juz napisali:
1. Jak strzelasz z okna i kogos udalo sie trafic to zmien pozycje. Nie kamp dlugo w jednym miejscu.
2. Nie spiesz sie, korzystaj ze swoich team-mate jak z wabikow. Kulki jak lataja dobrze widac skąd leca wtedy wiesz gdzie jest wrog.
3. Jak strzelasz do kogos to nie tylko raz, chociaz dwie kule, bo wielu oszukuje.
Ja ogolnie sie nauczylem ze z lekkim odstepem puszczam kulke za kulką dopoki cwaniak nie podniesie reki