Wpis z mikrobloga

Garść newsów o #fcbarcelona z dnia 04/05

✅ Barca ruszy po Raphinhę niezależnie od sytuacji Leeds Klub przygotuje dwie oferty | blaugrana.pl,

✅ Sport: Barça pracuje nad przenosinami Umtitiego do Ligue 1. Francuz musi opuścić latem Camp Nou | fcbarca.com

✅ Ter Stegen nie zagra w Lidze Narodów. Podjął decyzję razem z trenerem | blaugrana.pl

✅ AS ujawnia zmienne w transferze Pablo Torre Barcelona może zapłacić za gracza w sumie nawet 20 milionów euro | fcbarca.com

✅ Barça zaoferuje Memphisowi przedłużenie kontraktu. Jego umowa wygasa za rok | blaugrana.pl

✅ Media: Xavi naciska na transfer kolejnego obrońcy. "Mundo Deportivo" twierdzi, że klub jest zainteresowany Kalidou Koulibalym | meczyki.pl

Linki do pełnych treści powyższych oraz wielu innych newsów znajdziesz w aplikacji mobilnej Follow Your Club, dostępnej w Google Play. Więcej informacji na stronie aplikacji.

------------------

Jakiś czas stworzyłem stworzyłem aplikację mobilną do śledzenia newsów sportowych o wybranych klubach piłkarskich. Pisałem o tym tutaj. Korzystając z tego, że mam do dyspozycji bazę newsów, postanowiłem regularnie się nią dzielić.

Zachęcam do śledzenia aplikacji w profilu fejsbukowym lub twitterowym

#fcbarcelona #pilkanozna
  • Odpowiedz