szkoda chłopa ale ma dziwne, dziwne zachowania z tym odgrażaniem się, że zrobi coś komuś we śnie i jakieś toksyczne pokłady agresji. a kilka dni temu tańczył i w sumie dobrze się bawił z chłopakami, mogli zapomnieć na chwilę jak ich życie bije #spelunatv #kononowicz
@jan-kowalski6789: Już jest ankieta czy padaka ma wrócić, na dniach się pewnie zjawi. Pijoka i złodzieja krzywego by wywalił. Własny syn zza stołu na niego patrzeć nie może.
@piSSowiec39: tak, od kilku godzin jest ankieta i wygrywa przyjęcie padaczki, sam fakt pokazuje, że prezes go wróci. zaczęło się chyba od donejtów z przeklętym maksymilianem marią k. bo rodo? od tamtego dnia padaczka jest jakiś dziwny i lajt to mordobicie go głównie
@jan-kowalski6789: To wiem, on zresztą na nich mówi "moje dzieci" Ciekawe jak zagospodaruje suchodolskiego bo obecnie to równia pochyla, ledwo 60-70 euro zebrał eunuch bossa.
@piSSowiec39: ja czuję że motylek nieudanie spróbuje wrócić do polski (nie na szkolną), nie uda się, i trafi na spelunę albo do arka pod warunkiem że płaci jeszcze więcej arkowi z tego co ma. major jest nudniejszy, mniej dochodowy i męczący, nikt pod niego nic nie będzie robił tak jak pod trójkę aktorów pierwszoplanowych. tak mi się zdaje. materac w tym pokoju za kamerą może być dla niego grany, po prostu
@ArmataAgata: Nie rozumiem. On #!$%@? innych na siłę, grozi na poważnie, jest poniżany i bity za swoje zachowanie, nie odwrotnie. To nie prezes mu to zrobił tylko on sam sobie rękami kolegów.
#spelunatv #kononowicz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora