Wpis z mikrobloga

@agahej: ja tam lubię Jaya za to że nie udaje kogoś kim nie jest i to się ceni. Kwestie z orientacją seksualną, religijnością itp sprawami powinny być prywatne, ale rozumiem że target HP to przekrój całego społeczeństwa - pewnie chłopak dostaje multum informacji przez social media i się odnosi. Jedno jest pewne - chłopak tak wrażliwy psychicznie powinien mieć wywalone na komentarze na FB, IG czy innych wykopach bo tyle jadu
@kipman1: chyba już się trochę zagalopowałeś: przy launo naprawdę widzowie przeginali, łącznie z wysyłaniem wiadomości "Ty szmato,k*rwo, zaj*bie Cie", z nono i ohą było tak samo - oczywiście one to nie był ten sam kaliber zachowań co eliza. Chyba, że mnie coś omija i ktoś ją tak potraktował? Póki co główny hejt to się wylał na jej rasistowska odżywkę i nieudolne próby zamaskowania jej przez produkcję
@Dromodron: też mam takie wrażenie. Nie wiem skąd w ogóle porównanie do tego co było z Launo. A gównoburza powstała głównie przez manipulację produkcji. I moim zdaniem pojawienie się tego dialogu w odcinku wcale nie było przypadkowe podobnie jak później niby próba wybielenia tego.