Wpis z mikrobloga

oni maja mnie chyba za idiote #orange ##!$%@?

odpisałem im "

Rozumiem, tylko że dziwnym trafem ten problem występuje na dwóch rożnych komputerach i roznych systemach operacyjnych.. począwszy od Windowsa, linuxie.. oraz smartfonie w domu. po prostu ten router ma w sobie jakąś dziwna przypadłość ze czasami nawet ma problem z przydzieleniem adresu poszczególnym urządzeniom po DHCP, wiec sprzęt jest sprawny.. właśnie np w tym momencie znowu nie mam dostępu do sieci i właśnie odpisuje na mobilnym internecie z play.. wiec proszę o wymianę nie sprawnego routera. pozdrawiam
Pobierz bslawek - oni maja mnie chyba za idiote #orange ##!$%@? 

odpisałem im "

Rozumiem, ...
źródło: comment_mppcyoBQIqgZgQY2E18xDciMYQivjDGh.jpg
  • 11
@adi997: najpierw mialem sagema, teraz dali mi dgt.. ale widze ze dalej to samo gowno. odkad przeszedłem z adsl2 na vdsl wiecznie jakis problem mam z telefonem i netem @Dreszczyk: zobacze co mi odpisza.. jak nie naprawia to chyba podpada to pod niezgodnosc towaru z umowa?
@bslawek: co powiedziałbyś osobie która ma router sagem od orange? Mój brat ostatnio wymienił i jest szansa na to, że może dzięki Twojemu słowu zmieni opcję na tp link od zwykłego białego człowieka z allegro :D
@bslawek jeżeli Twoja sprawa nie została jeszcze wyjaśniona przekaż nam szczegóły odpowiadając na naszą korespondencję.

@Dreszczyk przyjętym przez nas zwyczajem jest używanie takich zwrotów na naszej tablicy oraz formularzu pomocy z racji nieformalnej komunikacji występującej na portalu Facebook.