Aktywne Wpisy
mefju1 +703
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +213
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
To na serio zacznij się nad sobą zastanawiać.
Właśnie wywalasz pieniądze na to żeby kupić sobie złudne przeświadczenie o tym że jakakolwiek różowa chce z tobą wchodzić w interakcje. Życie to nie gra i nie nabijesz żadnego "paska relacji" grając z nią na pc.
Zawsze będziesz dla niej tylko źródłem dodatkowych pieniędzy plasującym się dalej niż typowi beta-orbitrzy.
Nie mówię tego żeby Ci dowalić ale taka jest prawda. Znacznie lepiej jak wydasz tę stówkę na karnet do siłowni i tak najpradopodobniej pójdziesz max dwa razy ale przynajmniej z czystym sumieniem spojrzysz sobie w oczy i powiesz: "starałem się ale nie wyszło".
#przegryw #blackpill
Porażka i upadek człowieka
@shakerti1: A co jeśli komuś takie coś pomaga? Otwiera się na płeć przeciwną, uczy rozmawiać, uczy czuć swobodnie, wypowiadać własne zdanie i ogólnie przełamuje jakieś swoje lęki w ten sposób, a przy okazji jeszcze się dobrze bawi? Pomyślałeś o tym w ten sposób, czy zakładasz jedynie katastrofalne skutki wszystkiego? To
pewnie zagranie razem to rundka w kółko i krzyżyk na kurniku i elo, płać spermiarzu to widzimy się za miesiąc xD
@shakerti1: ciekawe po co do pracy chodzisz? Chyba nie dla przyjemności i zabicia czasu?