Wpis z mikrobloga

@szurszur: Bo jeśli kilku Niemców uważa w ten sposób to tak myślą wszyscy Niemcy a jesli kilku Polaków tak uważa to to tylko kilku idiotow.

Mam nadzieję, że pomogłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szurszur:

Wpis tej osoby to podżeganie do czystek etnicznych.
Niemcy swojego czasu wybili miliony ludzi, więc ich zdanie nie ma znaczenia. Zwłaszcza, że nie rozumieją, iż poddanie się Ukraińców oznacza więcej ofiar niż gdy jest wojna, kacapdstwo o to zadba.
  • Odpowiedz
@ignore48: Dokładnie. To nie armia niemiecka z drugiej wojny. Niestety armia rosyjska, niczym armia czerwona gwałci, torturuje i zabija. Niestety poddanie się Ukrainy nie ochroni ludności przez terrorem.
  • Odpowiedz
Nie jestem za tym co mówi ta pani. Wierzę, że podjęcie walki kosztuje i to słono.

Ej Żydzi po ch.uj się bronicie przed tymi transportami, przecież to tylko pogarsza Waszą sytuację, nie lepiej od razu grzecznie się pakować do pociągów???"

@ku_wolnosci: Były takie głosy odnośnie powstania w getcie warszawskim. Rzekomo bez tego powstania z getta uciekłoby więcej żydów niż, gdy doszło do powstania. I tak Korwin tak
  • Odpowiedz
@szurszur: niemcy, którzy wcale się nie kryją że wspierają Rosję mają takie samo stanowisko co konfa, która wywala ze swoich szeregów polityków krytykujących Putina, cóż za zbieg okoliczności xd
  • Odpowiedz
@szurszur: Celem życia nie jest przeżycie. Ludzie mają swoje cele, ambicje, swoje ideały, za które walczą i umierają. Pani Korwin chce tylko żyć. Więc niech Pani Korwin sobie żre i żyje dalej....

...jak jakiś rurkowiec w Dole Mariańskim
  • Odpowiedz