Wpis z mikrobloga

Nowe prawo o "obrażaniu uczuć religijnych" będzie wielkim sukcesem LEWICY. To dzięki ich idiotycznym postulatom, wielu ludzi uważa że katotaliban to mniejsze zło, co w jakiś tam sposób przekłada sie na sympatie wyborców.

Przypominam niektóre wybryki lewicy:
- czczenie świętego Georga Floyda i cała szopka z tym związana
- zakazywanie normalnego słowa murzyn
- wmawianie wszystkim że osoby jak Rafalala to prawdziwe kobiety i nagonka na tych, co się z tym nie zgadzają
- wspieranie "Margota"
- wspieranie Łukaszenki podczas kryzysu na granicy
- cenzura pod pretekstem walki z tzw. mową nienawiści
- tęczowa cenzura, chęć karania za tzw. homofobie.

Ostatni punkt to woda na młyn dla zwolenników karania za cenzopapy. Mogą powiedzieć, że ich przeciwnicy wcale nie są lepsi, też chcą cenzurować, ale co innego.

#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazlewactwa
  • 50
  • Odpowiedz
Nowe prawo o "obrażaniu uczuć religijnych" będzie wielkim sukcesem LEWICY.

@Headcrab_B: Gratuluje, osiągnąłeś poziom retoryki Putina, gdzie wina leży po stronie tych, co rzekomo prowokują, a nie agresorów xD
  • Odpowiedz
@Headcrab_B: Za to jest w prawicowej retoryce, która opiera się w większości na fejkach z Kremla. Oraz w tym, aby efekty swojej polityki zwalać na oponenta, bo przecież "sprowokował". Patusiarnia max w twoim wykonaniu.
  • Odpowiedz
@Headcrab_B: ,,homofobia" nie dotyczy konkretnych osób pełniących konkretne funkcje, raczej jest sprzeciwem stawiania seksualności i orientacji na pierwszym miejscu, parad "równości"
głupi trend wykopków raczej nie ma odzwierciedlenia w polityce, to tylko wykorzystanie słabości lewicy i opozycji i przepchnięcie ustawy która przesunie okno normalności w prawo zamiast w lewo
  • Odpowiedz
wszystko co napisałem w swoim poście to fejki z kremla?

@Headcrab_B: Są też chochoły i sytuacje z drugiego końca świata, zupełnie nie mające przełożenia na polską politykę. Z resztą chłopie - masz prawicową partię, wprowadzającą postulowane przez prawicowo-konserwatywne partie prawo, mające chronić religijnych wartości. Jednak dalej próbujesz zrzucić to na lewicę magicznym sposobem, bo ci wstyd xD

No kaman, nie uwierzę, że można aż tak bardzo uwierzyć we własną propagandę.
  • Odpowiedz
nie napisałeś najważniejszego: popieranie sprawdzania paszportu covidowego wszędzie

@Kazdyziomzbierazlom:
Nie napisałem, bo szury i ich problemy średnio mnie interesują. Poza tym szurom nie pasują działania i lewicy i pisu, więc nie pasowałoby to tutaj.
  • Odpowiedz
Są też chochoły i sytuacje z drugiego końca świata, zupełnie nie mające przełożenia na polską politykę.

@aegispolis: Nie wiedziałem, że granica Polski z Białorusią jest na drugim końcu świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Headcrab_B:

To dzięki ich idiotycznym postulatom, wielu ludzi uważa że katotaliban to mniejsze zło

"Nie podoba mi się zamordyzm politycznej poprawności, więc to zamordyzm katolicki będzie tutaj rozwiązaniem."

Prowadziłeś jakieś badania terenowe w Choroszczy, czy to Twoje własne przemyślenia, ewentualnie najbliższego otoczenia? Te argumenty i logika za nimi stojąca jest tak groteskowa, że chętnie poznałbym jej źródło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Z resztą chłopie - masz prawicową partię, wprowadzającą postulowane przez prawicowo-konserwatywne partie prawo, mające chronić religijnych wartości. Jednak dalej próbujesz zrzucić to na lewicę magicznym sposobem, bo ci wstyd xD

No kaman, nie uwierzę, że można aż tak bardzo uwierzyć we własną propagandę.

@aegispolis: czego mi niby wstyd? Jestem centrystą, nie prawakiem.

Zjebki należą sie obu stronom barykady, prawicy za cenzurę religijną, lewicy za ułatwianie prawicy zadania
  • Odpowiedz
@Headcrab_B: kek xD

Po takiej ilości psich gwizdków, jakie tu użyłeś, a także temu, co określasz lewicą, to strzelałbym, że jesteś centrystą, ale takim głosującym na Konfederację, bo to przecież centrum, a nie żadna skrajność. Zgadłem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Headcrab_B: xD ja myślałem na początku że ty trollujesz xD. O Georgu Floydzie Prawaki cały rok płakali nawet fejki tworzyli o jego "bracie" jak każdy normalny już dał sobie z tym tematem spokój xD
  • Odpowiedz