Wpis z mikrobloga

@zalecany-uzytkownik: No ja korzystam i sobie chwale. Żaden abonament raczej lepszy czy tanszy nie bedzie (chyba ze jakas wirtualka plusa) a oferty na karte to tez 25 zl min. A jednak orange lepiej smiga niz taki plus czy play. Do tego net w roamingu, pakiety studenckie, różne znizki i czasem inne bonusy. Plus po podpieciu karty calkowita bezobslugowosc plus pewnosc ze dodatkowych oplat nie bedzie.
@zalecany-uzytkownik: jak chcesz wbijać do flex polecam kod TOMASZHA5G przed metodą płatności dodać dostaniesz zwrot 30 zł.

Dodatkowo wyślę Ci co miesiąc trochę GB neta ;)
Ogólnie jestem zadowolony z sieci znajomi też. Chociaż zacząłem myśleć też o Viking mobile tylko tam zasięg play może być dużo gorzej.
@zalecany-uzytkownik: Albo sam doładowujesz konto tak aby starczyło na wybrany pakiet albo podpinasz kartę i samo się pobiera (jak tego nie zrobisz to Cię po prostu odetnie aż doładujesz konto, albo zapewnisz środki na karcie). Nie ma ryzyka dodatkowych opłat, gdyż wszystko jest w pakiecie. Jak się net skończy to nic nie nabija, ale plusem jest to, że jak napiszesz na mirko to zawsze ktoś parę GB Ci prześle. Jest też
@zalecany-uzytkownik: A wiesz, że nie wiem na pewno. Mam od dawna podpiętą kartę, więc nie miałem takiej sytuacji. Wydaje mi się, że wszystko przestaje działać wtedy, bo tak jakby usługa się zawiesza. Trzeba ją wtedy odblokować z pomocą konsultanta. Nie wiem tylko czy od razu tego samego dnia czy dają jakiś minimalny czas. Sam pakiet wydaje mi się pozostanie ważny i odblokuje się jak zapłacisz.