Zakładam się o skasowanie konta na wykopie że znajdą się ludzie którzy będą nawoływali o to żeby nie #!$%@? w sylwestra petardami żeby nie urazić Ukraińców xD
@marcinpodlas8: Już tak było w sumie jak w Poznaniu na stulecie klubu odpalili fajerwerki, flary itp Było kilka wpisów na wykopie wtedy np ten -artykuł z epoznan I widziałem pare wpisów na twitterze z oburzeniami xD
@marcinpodlas8: Na pewno nie będzie syren pierwszego sierpnia o 17:00 w Warszawie. Znajdą się wykopki które powiedzą " i bardzo dobrze, wreszcie będzie cicho".
@marcinpodlas8: jest jeszcze gorzej bo wladze miejskie apelowaly do kibicow Gornika Zabrze zeby nie obnosili sie z barwami klubowymi bo maja takie same barwy jak flaga rosji.Jeszcze zamalowali grafiti na jakichs wiejskich przystankach ale chlopaki szybko odnowili.a o huk petard to juz byl temat walkowany jak Lech Poznan swietowal stulecie klubu.
ogolnie strzelanie o innej porze niz północ w Sylwestra to kiepostwo
@nigdywiecej: ogólnie zgodnie z prawem możesz strzelać 31.12 i 01.01 o dowolnej porze a to co ty uważasz za kiepostwo (cokolwiek to znaczy) nikogo nie interesuje.
Walą tydzien przed i pare dni po troglodyci.
Zazwyczaj dzieciaki. Sam tak robiłem w podstawówce wielkie halo.
#ukraina #wojna #bekazpodludzi
Było kilka wpisów na wykopie wtedy np ten
-artykuł z epoznan
I widziałem pare wpisów na twitterze z oburzeniami xD
a ty lepiej zostań przy durnych gównowpisach, bo jak widać poważne rozważania niezbyt ci wychodzą
Komentarz usunięty przez autora
@TS_X9: odnoszę wrażenie że niektórzy są już blisko tego kroku. Zwłaszcza na wykopie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zlpnc: wszyscy którzy mają inny pogląd na rzeczywistość niż ty to konfiarze lub dzieci dobre.
Z konfy śmieję się tylko trochę głośniej niż z takich jak ty hahahah.
@nigdywiecej: ogólnie zgodnie z prawem możesz strzelać 31.12 i 01.01 o dowolnej porze a to co ty uważasz za kiepostwo (cokolwiek to znaczy) nikogo nie interesuje.
Zazwyczaj dzieciaki. Sam tak robiłem w podstawówce wielkie halo.