Aktywne Wpisy
Melkovva_ +4
jankes83 +210
Do wiadomości przygłupiego prawactwa. Nie mam zamiaru nikogo przepraszać. A już na pewno nie rolników.
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
Neuer
Davies-Lucas-Upamecano-Pavard
Goretzka-Kimmich
Sane-Müller-Coman
Haaland(ewentualnie Werner)
Ławka: Ulreich, Nianzou, Mazraoui(ewentualnie Baku), Gravenberch, Sabitzer, Musiala, Roca, Gnabry, Choupo
Marzenia transferowe na 23/24: Frimpong, Wirtz. Przy tym drugim minus jest taki, że nie wiadomo jak będzie grał po kontuzji. A jeszcze większym minusem przy obu jest fakt gdzie grają i ile by przez kosztowali.
#mecz #pilkanozna #bayernmonachium
Fajna jedenastka :)
Co do pozycji napastnika w przyszłym sezonie to uważam, że i tak to będzie Lewandowski. Bayern go nie puści do Barcelony, już prędzej pozwoli mu odejść za darmo po wygaśnięciu kontraktu. A rok na znalezienie następcy, na przykład zakupienie i wdrożenie Ademeiy'ego lub Benjamina Sesko. Transfer Haalanda z kilku powodów kompletnie nierealny.
Wirtz wydaje się opcją must-have dla Bayernu, pytanie czy przez kontuzję nie przesuną środków na ten transfer na
Werner w Lipsku grał naprawdę dobrze za Nagelsmanna, więc myślę, że i w Bayernie by się odnalazł. Wiadomo, Bayern zrezygnowałby wtedy z grania na typową 9, ale
Prędzej już bym wolał jakiegoś zmiennika dla Daviesa (nie, Lucas nie może cały czas być jego zmiennikiem) i jakiegoś śo z doświadczeniem bo Pavard to mi się tam średnio widzi.
A do ataku nikt dobry nie przyjdzie póki Lewy tam gra