Wpis z mikrobloga

@wataf666: Mi się wydaję,że normalnie raczej,bez zamułki Geo.Kuuuurfa Prezes to jest normalnie IMPERATOR PODRYWU prawie jak Polo Przywarski aka TinderBoy ^^ Tylko on i 3 dziunie,jaki zadowolony ijaaa #!$%@? uhuhu.
  • Odpowiedz
@wataf666: Masz rację, ona już wie że się #!$%@?ła w gówno. Wygląda na nie głupią pewnie się szybko wymiksuje.
Nie oglądałem tego, padło tam magiczne zdanie " za moje " ?
  • Odpowiedz
@wataf666: myślę że nie ma sensu zgadywac. Wygląda jak wygląda. Ma poważną minę, ja nic więcej nie widzę. Co nie znaczy że nie jest znudzona/speszona/zazenowana.

Tak jak ostatnio ktoś o krzychu rowerze mówił że nie lubi łysego, a Krzych zwyczajnie siedział przy stoiku i pił.
  • Odpowiedz
@aduntorinas: To od dawien dawna jest widoczny fakt. Przypominałem dokładnie o tym przy chyba ostatnim filmie Damiana filipińskiego albo jego "żony", że tam widać jakąś naturalną atmosferę, zabawę i wszyscy inni jak coś nagrywają to jest jakaś tam widoczna radość aż się uśmiechnąłem to oglądając niezależnie od zdania o samym Damianie a jak łysy nagrywa to widać znudzenie, ciężar, może i zażenowanie. Nie ma żadnej radości, jest tylko widoczne, ze
  • Odpowiedz