@Daburi: na szczescie to nie p0lki przyjezdzaja i duza czesc ludzi od razu szuka pracy zeby sobie jakos zycie ulozyc
@Norskee: dokładnie. Mój somsiad ma rodzinę czteroosobową u siebie. Panie już się zaaklimatyzowały na tyle, że dorabiają sprzątając domy w najbliższej okolicy. Dawno tak czysto w domu nie miałem¯\_(ツ)_/¯
@Mr_3nKi_ Ja od samego początku byłem przeciw przyjmowania takiej ilości. #!$%@?, dawanie peseli, dawanie kasy, wsttzymywanie mieszkań, na które Polacy czekali, przecież to jest #!$%@? smiech na sali. U mnie w mieście sporo ich jest, faceci już pod blokami stoją i chleja. Beka z tego kraju. Dupą wyjdą cudowne serca polaczków
@Norskee: po pierwsze dużo było wcześniej, po drugie są warunki przy których mogą legalnie wyjechać ( np 3 dzieci, jak ktoś z rodziny zginął w wojnie od 2014 itd) plus zawsze można nielegalnie
#wojna #polska #ukraina
Komentarz usunięty przez autora
@Norskee: dokładnie. Mój somsiad ma rodzinę czteroosobową u siebie. Panie już się zaaklimatyzowały na tyle, że dorabiają sprzątając domy w najbliższej okolicy. Dawno tak czysto w domu nie miałem¯\_(ツ)_/¯
@Daburi: ciekawe jak oni wyjechali jak w wieku 18-60 nie sa w stanie wyjechac z ukrainy XD