Czołem, Mieszkam na winogradach, krótko o mnie, chłop 35 lat, introwertyk, pracuje zdalnie. Mam mało kontaktu z innymi ludźmi, prócz żony i dzieci, a chciałbym robić coś innego raz w tygodniu i dlatego szukam jakiejś ciekawej grupy zainteresowań lub takiej gdzie można się czegoś nauczyć i wyjść do ludzi. Ktoś poleci ciekawe miejsca (sztuki walki tez wchodzą w grę) i tutaj pytam o Poznań i winogrady #poznan
Mam mało kontaktu z innymi ludźmi, prócz żony i dzieci, a chciałbym robić coś innego raz w tygodniu i dlatego szukam jakiejś ciekawej grupy zainteresowań lub takiej gdzie można się czegoś nauczyć i wyjść do ludzi.
@Barszcz1987: Planszówki to dobre miejsce na start. Od cholery ludzi w różnym wieku w to gra. Do tego planszówek masz cały przekrój.
@chrupki_z_zupki: na perkusji, mam elektroniczna. @Kryspin013 lubię, ale te mniej wymagające, :p Dodam ze nie chodzi mi tylko o poznanie ludzi a bardziej o wyjście do ludzi. Jak ktoś pisał, z tym strzelectwem to spoko pomysl
Mieszkam na winogradach, krótko o mnie, chłop 35 lat, introwertyk, pracuje zdalnie.
Mam mało kontaktu z innymi ludźmi, prócz żony i dzieci, a chciałbym robić coś innego raz w tygodniu i dlatego szukam jakiejś ciekawej grupy zainteresowań lub takiej gdzie można się czegoś nauczyć i wyjść do ludzi. Ktoś poleci ciekawe miejsca (sztuki walki tez wchodzą w grę) i tutaj pytam o Poznań i winogrady
#poznan
Komentarz usunięty przez autora
Zapraszamy pod tag #piwowpoznaniu albo #planszowkiwpoznaniu (czasem też #venomikzapraszanaplanszowki - ale ostatnio mam za dużo znajomych grających i już tak często nie szukam osób pod tagiem, ale jeśli chcesz wpaść kiedyś to zapraszam).
@Barszcz1987: Planszówki to dobre miejsce na start. Od cholery ludzi w różnym wieku w to gra. Do tego planszówek masz cały przekrój.
Dodam ze nie chodzi mi tylko o poznanie ludzi a bardziej o wyjście do ludzi. Jak ktoś pisał, z tym strzelectwem to spoko pomysl