Aktywne Wpisy
Kot89 +29
#danielmagical Wszyscy patostrimerzy jak rafatus, bystrzak, mahonek, rafonix zrobili krok w przód i jakoś wyszli na swoim, ogarnięli się w miarę. Mam wrażenie, że tucznik zrobił dwa kroki w tył. Rafatus był już na takim dnie, że on srał do miski za żetony i jakoś próbuje wyjść z tego dna i w miarę mu to wychodzi. Jeśli chodzi o bystrzaka to tucznik nigdy nie zbuduje nawet takiego kurnika do strimów bo jest
JohnCasey +1
A co sądzicie o sytuacji, w której karakan prowokuje sąsiada do najechania na Polskę, pluje mu w mordę, urządza prowokacje, zaczepia za nogawki, wysyła ciężki sprzęt wojskowy, publicznie i jawnie na forum światowym ciska po tym sąsiedzie i macha szabelką, bo ułańska fantazja go ponosi...
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
Właśnie sprzedałem poleasingowego Lenovo T440 (i5/8gb/256gb) którego kupiłem za 800 zł - a sprzedałem za 1200 zl - używałem dwa lata.
Ale strasznie mnie irytowało przy nauce programowania że rozdziałka HD+ a nie FULLHD
No i dołożę 300 zł i kupię poleasingowe T540p i7/8gb/256gb/FHD
< nie używanie co najmniej 3 monitorów 4K
@kodecss: No w sensie, że kup se laptoka jakiego tam chcesz, ale nie musisz być uzależniony od ekranu który jest w nim wbudowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kodecss: Nie czaje znaku zapytania? ( ಠ_ಠ)
Ale na lapku czasami przed spaniem w łóżku sobie coś popisze albo poprawie jakieś głupie błędy których mi się nie chciało robić na PC
@not_CIA_agent: Ja kupuje w AMSO - tylko na portalu allegro - bo mają niższe ceny niż na swojej stronie.
Kupiłem tam chyba z 10 sztuk laptopów, z czego właśnie dla siebie 1 i wszystkie