Aktywne Wpisy
blablalbla +37
k---a jesień i już mi sie nie chce żyć, a było tak dobrze, byłam na dobrej drodze do wyjścia z dołka i wszystko k---a wraca ja p------e, znów te napady w----u, złości, autoagresji, płaczu, tak mnie dobija ta pogoda, brak możliwości wyjścia na dwór, połazić, na rower, pomęczyć sie, no tak jest możliwość ale k---a po co jaka to k---a przyjemność w taką pogodę i ciemność po 18, wszystko k---a wraca, jedyne
G06DbT +9
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
22:00 poniedzialek Warszawa zakorkowana, wszyscy jada pomagac. Mijam trzy dwroce, kazdy przepelniony ludzmi.
Czlowiek na czlowieku, pomoc bez organizacji, pelna partyzantka, kazdy wchodzi w tlum i rozdaje jedzenie,picie, kosmetyki. Jedna z wolontariuszek mowi, ze to dopiero poczatek i sily trzeba rozlozyc na tygodnie.
Jak zobaczylem te matki z dziecmi to nie moglem wydusic slowa. Jednego dnia tracisz wszystko i musisz uciekac w bydlecych warunkach. Docencie to co macie.
#ukraina #wojna
@RelaxxxHomie: Nie, dzielcie się tym co macie, dopiero wtedy docenicie jaką ma to rzeczywiście wartość.
Kiedy my wreszcie zaczniemy się porównywać do Europy Zachodniej i tam dążyć, a nie chlip chlip doceńta to co mata. 15% inflacji jest tego warte, chociaż nie ma rakiet chlip chlip.
Nie wydaje calej swojej pensji, kazdy zrobil zrzutke po 100 zl i uzbieralo sie 600 zl. Uciekajac przed wojna chcialbym, zeby ktos mnie pptraktowal tak jak ja wczoraj potraktowalem osoby na dworcu.
@RelaxxxHomie: No ale to przecież jest dopiero początek. Ba! TERAZ dopiero zaczynają dojeźdżać ci biedni. Ci zaradni i bogatsi jechali w pierwszym rzucie. Teraz jadą ci z wojny...
@ConanLibrarian: ja p------ę, skąd wy te teorie bierzecie..
urojenia, wyobrażenia, dramat.
A ty dalej kupujesz podróbki na Aliexpress?
Czy może już po prostu kradniesz, co byłoby - par excellence - uczciwsze?